Rafet El Roman'ın kızından sürpriz karar!...

Babası bu işe ne diyor?... Rafet El Roman'ın kızından sürpriz karar!...

Rafet El Roman'ın 16 yaşındaki kızından sürpriz karar!...
Rafet El Roman şarkıcı olmak isteyen kızına nasihat verdi

Ra­fet El Ro­man, şar­kı­cı ol­mak is­te­yen kı­zı Su El­nu­r’­a tam des­tek verdi. An­cak ün­lü şar­kı­cı kı­zı­nın kendi tarzını oluşturmasını istedi.

Şar­kı­la­rıy­la pop mü­zi­ğe dam­ga vu­ran Ra­fet El Ro­ma­n’­ın man­ken Tuğ­ba Al­tın­to­p’­la ev­li­li­ğin­den olan kı­zı Su El­nur ba­ba­sı­nın izin­den gi­di­yor. Al­man­ya­’da ba­ba­sı­nın ya­nın­da ya­şa­yan 16 ya­şın­da­ki Su, mü­zik ça­lış­ma­la­rı ve se­siy­le adın­dan söz et­tir­me­ye ha­zır­la­nı­yor. Ra­fet El Ro­man da ba­ba mes­le­ği­ni se­çen kı­zı­na bü­yük des­tek ve­ri­yor.

‘KEN­Dİ TAR­ZI OL­MA­LI­’

İki yıl ön­ce ka­tıl­dı­ğı Be­yaz Sho­w’­da ses­len­dir­di­ği şar­kıy­la bü­yük be­ğe­ni top­la­yan kı­zıy­la ya­kın­dan il­gi­le­nen Ra­fet El Ro­ma­n’­ın tek kor­ku­su kı­zı­nın mü­zik ko­nu­sun­da ken­di­sin­den et­ki­len­me­si. Kı­zı­nı bu ko­nu­da uyar­dı­ğı­nı be­lir­ten sanatçı, “Ben yıl­lar ön­ce ha­ya­tı­mı mü­zik­le ka­zan­mak için yo­la çık­tım. Yap­tığım mü­zi­ğe hiç­bir za­man sı­nır koy­ma­dım. Kim­se­yi ör­nek al­ma­dım. Kı­zı­mın da be­ni ör­nek al­ma­sı­nı is­te­mi­yo­rum. Su ne ya­par­sa yap­sın, ba­na ben­ze­me­sin. Ken­di tar­zı­nı oluş­tur­sun. An­cak öy­le ba­şa­rı­lı olu­r” di­ye ko­nuş­tu.

GÜLDEN AVUÇ / BUGÜN İNTERNET SİTESİ