'Reyting stresi'ni sahnede yenecek

Ekranın yıldızları dizilerdeki reyting kâbusu ve sektördeki belirsizlik yüzünden tiyatroya yöneldi. Dizilerdeki ağır çalışma şartlarından bıkan ünlü oyuncular tiyatrodan beslenmeyi tercih etmeye başladı.

'Reyting stresi'ni sahnede yenecek
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Ebru Cündübeyoğlu, Melis Birkan, Bergüzar Korel ve Ayça Bingöl bu sezon dizi stresini sahnede atacak.

MELİS BİRKAN İLK KEZ TİYATRO SAHNESİNDE

‘Issız Adam’daki rolüyle yıldızı parlayan Melis Birkan, en son oynadığı ‘Saklı Kalan’ dizisi bitince tiyatroya yönelen isimler arasında. Moda Sahnesi’nin kara komedi türündeki yeni oyunu ‘Bira Fabrikası’nda oynayan Birkan, ilk kez tiyatro sahnesine çıkıyor.

BERGÜZAR KOREL: 'REYTİNG SİSTEMİ ÇOK ACIMASIZ'

Sektörün durumundan rahatsız olan Bergüzar Korel, önümüzdeki sezon tiyatro yapacağını açıkladı. Uzun bir süre dizilere ara vereceğini belirten Korel, “Reyting sistemi çok acımasız. Artık tiyatro sahnesinde olmak istiyorum. Bir oyuncunun kendini en özgür hissettiği yer sahne” dedi.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU: 'SAHNEDEN BESLENİYORUM'

Eb­ru Cün­dü­be­yoğ­lu, yıl­lar son­ra ti­yat­ro­ya dö­nüş yap­tı. 'Mü­zik­siz Evin Ko­nuk­la­rı' ad­lı oyun­da yer alan ün­lü oyun­cu, “Ti­yat­ro bam­baş­ka bir şey. Oyun­cu­lu­ğu bes­le­yen bir yer. Çok yoruluyorum ama bu­na de­ğe­r” de­di

AYÇA BİNGÖL: 'TİYATRODA NEFES ALIYORUM'

Ayça Bingöl, yakında Oyun Atölyesi’nde sahnelenecek olan Hansel ve Gratel’in Öteki Hikayesi’nin provalarına başladı. Daha önce aynı dizide rol aldığı Salih Bademli ile tiyatro yapacak olan Bingöl, “Tiyatro nefes aldığım, kendimi daha iyi ifade ettiğim bir alan” dedi.