Rio Karnavalı gibi Mandalina Festivali

Ünlü sanatçı Sibel Can önceki gece Menderes Belediyesi'nin düzenlediği Mandalina Festivali kapsamında Gümüldür Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Rio Karnavalı gibi Mandalina Festivali

Konser öncesinde Menderes sokaklarını Rio Karnavalı'na nazire yapar bir kortejle dolaşan Menderes Belediye Bakanı Bülent Soylu, taktığı Fethi Sekin atkısıyla da dikkat çekici bir detaya imza attı.

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Sibel Can, programına sevilen parçalarından 'Senden Başka Kimsem Yok' şarkısı ile başladı. Can eski ve yeni albümünden bir çok şarkısını Menderesli sevenleriyle birlikte coşkulu bir şekilde hep bir ağızdan söyledi. Soğuk havaya rağmen konser alanını tıklım tıklım dolduran müzikseverleri hareketli şarkılarıyla ısıtan ünlü sanatçı, güçlü sesinin yanı sıra sahnede ki muhteşem danslarıyla da geceye damga vurdu.

Programına söz-müziği Tan Taşçı'ya ait olan '5 dakika' şarkısı ile devam eden başarılı sanatçı, balkon ve çatıları tribüne dönüştüren ve pankart açan sevenlerine  ise öpücükler göndererek teşekkür etti.

Konserinin sonlarına doğru Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve belediye personelini sahneye davet eden Sibel Can, 'Yeni Aşkım' şarkısını başkan ve tüm emekçilerle birlikte seslendirdi.

Öte yandan havai fişek gösterileri ile noktalanan gecede bir de konuşma yapan Başkan Bülent Soylu, ''Menderes'te mandalina yetiştirilen hiç bir alanda bir metreküp beton göremeyeceksiniz. Kalkınma odaklı tarımı desteklemek için üzerimize düşen yapacağız. Bu ülke için her zaman elimizi taşın altına sokmaya varız.'' diyerek iddialı bir açıklama yaptı.

Rio Karnavalı gibi Mandalina Festivali

Rio Karnavalı gibi Mandalina Festivali - Resim : 2

Rio Karnavalı gibi Mandalina Festivali - Resim : 3