Rıza Kocaoğlu'na Lal'i unutturan güzel

Mustafa Denizli'nin kızı Lal ile ilişkisini arkadaşça noktalayan Karadayı'nın Yasin'i Rıca Kocaoğlu, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

Rıza Kocaoğlu'na Lal'i unutturan güzel
Lal'i unutturan güzel

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre
Mustafa Denizli'nin kızı Lal ile ilişkisini arkadaşça noktalayan Karadayı'nın Yasin'i Rıca Kocaoğlu, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Jash adlı mekanda yeni sevgilisiyle baş başa yemek yiyen Kocaoğlu, çıkışta peş peşe patlayan flaşlardan rahatsız oldu ve "Benim evim zaten burası... Bari kapımın önünde çekmeyin" şeklinde ricada bulundu. 

Öte yandan Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre ise Lal Denizli ile Rıza Kocaoğlu, baba Mustafa Denizli'nin aşklarını veto etmesiyle plan yaptı. Oyuncu, önceki gece bir güzelle yakalanıp sözde ayrılık mesajı verdi.

Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile Mustafa Denizli'nin küçük kızı Lal'in geçen yaz başlayan aşkı, yılan hikayesine döndü. Ünlü teknik adamın veto ettiği ilişki, geçtiğimiz haftalarda bitti. Ancak 20 yaşındaki Lal Denizli ile kendisinden 15 yaş büyük Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde yeniden birlikte görüntülendi. Lal Denizli, bu durumu "Annem ve babam çok üzülür, lütfen yanlış yazmayın. Rıza ile arkadaşça görüşüyoruz" diyerek açıklamıştı.

ARTIK BİRLİKTE POZ YOK!

Olaylı aşkın başkahramanı Rıza Kocaoğlu, önceki gece esmer bir güzelle Cihangir'de görüntülendi. Herkes esmer güzelin Kocaoğlu'nun sevgilisi olduğunu sandı. Ancak durum farklıydı. Baba Mustafa Denizli'yi kızdırmamak için basına Lal'le birlikte görüntü vermemeye karar veren Rıza Kocaoğlu, 'başka kızlarla yakalanarak' Denizli ile olan ilişkisini herkese bitmiş gibi gösteriyor.