Robbie Williams'tan eşine 'tarihi' hediye!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams, üçüncü kez anne olan Türk eşi Ayda’ya tarihi bir hediye verdi. Topkapı Sarayı’ndaki ‘Valide Sultan Dairesi’nin benzerini, Kaliforniya’daki malikanesine inşa ettirdi.

Robbie Williams'tan eşine 'tarihi' hediye!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı oyuncu Ayda Field ile 2010 yılında evlendi. Çiftin mutluluğu 'Theodora', 'Charlton' ve geçen ay dünyaya gelen 'Colette' adlı kız çocuğuyla perçinlendi. Ünlü şarkıcı, üçüncü kez anne olan eşine tarihi bir hediye vermek için gözlerini Topkapı Sarayı'na çevirdi. Willams, eşinin 2015'te görüp çok beğendiği Topkapı Sarayı'ndaki 'Valide Sultan Dairesi'nin aynısını, Kaliforniya'nın en özel bölgesi Beverly Hills'teki malikanesinin bir odasına yaptırmak için harekete geçti. 12 kişilik bir ekibin, Sultan III. Murad'ın annesi Nurbanu Sultan için yaptırdığı ve 18. yüzyılın sonlarına doğru Sultan III. Selim'in ikinci bir kat eklettirdiği Valide Sultan Dairesi'nin benzerini yapmak amacıyla 2 ay Topkapı Sarayı'nda incelemeler yaptığı öğrenildi.

Ayda Field'in 2015'te bir dergide görüp hayran kaldığı Valide Sultan Dairesi'ni o günlerde yaptırmaya karar veren Robbie Williams'ın birkaç yıl gecikmeyle sürprizini hayata geçirdiği belirtildi. Malikaneye yaptırılan bu özel dairenin, 1 milyon dolara mal olduğu belirtildi. Ayda, Robbie Williams'ın yaptırdığı "Valide Sultan Dairesi'ni görüncü büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

Robbie Williams'tan eşine 'tarihi' hediye!

KALİFORNİYA'DA OSMANLI ODASI

ingiliz şarkıcı, Valide Sultan Dairesi'nin benzerini, malikanesinin bir odasına yaptırdı.