Roberto Carlos ikisini de ikna edecek!

F.Bahçe, Santos’lu Lucas Lima ve Inter’li Gabigol’ü ikna etmek için Roberto Carlos’u aradı. Efsane futbolcu da “Hiç merak etmeyin. İkisini de ikna ederim” yanıtını verdi.

Roberto Carlos ikisini de ikna edecek!
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe Lucas Lima ve Gabigol transferlerini bitirmekte kararlı... Santos'ta forma giyen 10 numara Lucas Lima için Brezilya'ya menajer gönderen Sarı-Lacivertliler, işini sağlama alıyor... Fenerbahçe Yönetimi, Lima ve Gabigol transferleri için eski futbolcusu Roberto Carlos'u devreye soktu. Efsane futbol adamının Fenerbahçe Yönetimi'nden gelen telefona, "Merak etmeyin. İkisini de ikna ederim" yanıtını verdiği öğrenildi. İki oyuncunun da Roberto Carlos ile yapacağı görüşmeden sonra Türkiye'ye gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Efsane Roberto Carlos'un iki isme de Fenerbahçe'nin tarihini ve taraftarını anlatacağı öğrenildi. Yönetimin bu hamlesiyle transferin olumlu anlamda şekillenmesi bekleniyor.

​GABIGOL İÇİN INTER'LE ANLAŞMA YAPILDI

Bilindiği gibi Fenerbahçe, Gabigol için Inter ile anlaşma sağlamıştı. Fener, 20 yaşındaki golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, Santos'ta forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Lima için kulübüyle pazarlıklara devam ediyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Lima'nın transfer edilmesi için yönetime rapor sunmuştu. Sarı-Lacivertli takıma gönül veren taraftarlar da Lima'nın bir an önce transfer edilmesini istiyor.

INTER'DE İSTENMİYOR!

F.Bahçe'nin transfer etmek istediği genç golcü Gabigol Inter'de istenmiyor. Brezilyalı oyuncu, İnter'de devam etmek istediğini açıklasa da teknik direktör Spalletti, "Burada oynama şansın yok" diyerek öğrencisine kapıyı gösterdi. Sarı-Lacivertliler, golcü oyuncuyu ikna etmek için yoğun uğraşta.

3 SEZON OYNADI

Efsane futbol adamı Roberto Carlos, 11 sezon Real Madrid'de forma giydikten sonra 2008'de Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve 3 sezon Sarı- Lacivertli takımda başarıyla oynamıştı.
Konular Spor Haberleri