Robin Van Persie kabusu bitiyor!

Tecrübeli futbolcunun menajeri İstanbul’a gelerek Feyenoord’un teklifini iletti. Uzun süredir sadece sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelebilen Van Persie memleketine dönüyor.

Robin Van Persie kabusu bitiyor!
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Fenerbahçe'de dün hareketli saatler yaşandı. Sezonun ilk yarısında uzun süre sakatlıklarla boğuşan ve teknik heyetin gözünden düşen Robin Van Persie'ye Feyenoord'un talip olması yüzleri güldürdü. Hollandalı oyuncunun menajeri Kees Vos, dün İstanbul'a gelirken ayağının tozuyla Samandıra Tesisleri'ne geçti ve sarı-lacivertli kurmaylarla oyuncusunun durumunu masaya yatırdı. Kees Vos, Fenerbahçe'de şans bulma ihtimali çok çok azalan Van Persie'nin Hollanda'ya geri dönmek istediğini ve Feyenoord'un tecrübeli oyuncuya talip olduğunu aktardı.

BİR MİLYON 500 BİN EURO FARK ÖDENECEK

Kees Vos, görüşmede sözleşme feshi için ise bir şart sundu. Feyenoord'un oyuncusuna sadece bir milyon Euro ödeyebileceğini aktaran Kees Vos, "Robin'in Fenerbahçe'den sezonun ikinci yarısı için 2.5 milyon Euro alması gerekiyor. Aradaki 1 milyon 500 bin Euro'luk kısmı karşılarsanız bu transfer olur" dedi. Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen sarı-lacivertliler, bu öneriye sıcak bakarken, Van Persie'nin önümüzdeki günlerde Feyenoord'a imza atması bekleniyor.

Robin Van Persie kabusu bitiyor!

Van Persie, dün Instagram'dan bu pozu "Daima hazırım" notu eşliğinde paylaştı. Taraftarın tepkisi üzerine hesabından kaldırdı.

KEES VOS: "BİR ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ!"

Robin Van Persie'nin menajeri Kees Vos, İstanbul seyahati öncesi, Hollanda basınına çarpıcı itiraflarda bulundu. Vos, "Van Persie'nin ikinci yarıda Fenerbahçe'de oynaması teorik olarak hâlâ mümkün. Ancak henüz ortada hiçbir anlaşma yok. Yönetimle görüşerek iki tarafın da kabul edeceği bir çözüm arayacağız. Elbette Van Persie de bu süreçte profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde çalışmalarını sürdürecek" dedi.

Kees Vos, Van Persie'nin Feyenoord'a transferi hakkında sorulan soruya ise, "Şu an için başka bir kulüp hakkında açıklama yapmayacağız. Fenerbahçe ile yollarımızı ayırırsak önümüze yeni bir yol açılacak. İyi bir karar vermek için görüşme yapacağız" cevabını verdi.
Konular Spor Haberleri