‘Rol’ için değiştiler

Kimi ünlü isimler oynadıkları senaryo için saçlarında küçük değişiklikler yaparken kimileri ise tanınmayacak hale gelerek ‘oyunculuk için yapamayacağımız şey yok’ mesajı verdiler.

‘Rol’ için değiştiler
Akşam'da yer alan habere göre gözlerimiz ilk başlarda alışmakta güçlük çekse de daha sonra onların bu hallerine aşina olmak çok da zor olmadı.

BEREN SAAT

Beren Saat, saçlarında beyaz bulunmasına rağmen değiştirmediği saçlarının ‘İntikam’ dizisi için rengini açtırdı. Doğal görünmekten yana olan ve bir dönem kaşlarına dahi dokunmayan oyuncu, bu tabusunu saçlarının rengini birkaç ton açarak kırdı.

HALİT ERGENÇ

Değişimlere her daim açık olan oyunculardan biri de Halit Ergenç… Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Kanuni Sultan Süleyman rolü için sakallarını uzatan Ergenç’in yeni imajı o dönemlerde magazin gündeminde en çok konuşulan haberler arasındaydı. Oyuncu yeni filmi Ali&Nino için saçlarını sıfıra vurdurarak hayranlarının karşısına geçti.

HASİBE EREN

Saçını sarıya boyayan diğer isim ise Yalan Dünya’daki Gülistan karakterini canlandıran Hasibe Eren oldu. Kıvırcık koyu renk saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz Eren, radikal bir kararla sarı saçlı bir imaja bürünerek ekranlara çıktı. Oyuncu, dizi çekimlerinin bitmesinin ardından tekrardan eski saçlarına geri döndü.

KIVANÇ TATLITUĞ

En çok görünümü değiştirenlerden biridir Kıvanç Tatlıtuğ… Oyuncu sadece saçlarında değil fiziksel olarak da büyük değişimler geçirdi. Aşk-ı Memnu dizisinin ilk sezonunda uzun saçlı gördüğümüz Tatlıtuğ, kısa saçlarıyla yakışıklığını bir kez daha ortaya çıkarmış oldu. Oyuncu aynı zamanda yer aldığı ‘Kelebeğin Rüyası’ filmindeki rolü içinde kemikleri sayılacak derece zayıfladı.

NEJAT İŞLER

Oyunculuk alanında en iddialı değişim yaşayan isimlerden biri Nejat İşler oldu. Behzat Ç. dizisine konuk olarak katılan İşler, rolü için boyattığı sarı saçlarıyla izleyenleri şaşırtmıştı. 

‘Rol’ için değiştiler