Cristiano Ronaldo hamile kız arkadaşını aldattı

Cristiano Ronaldo'nun hamile olan kız arkadaşı Georgina Rodriguez'i aldattığı iddiaları gündemi sarstı.

Ronaldo hamile kız arkadaşını aldattı
Fanatik'te yer alan habere göre Portekiz basınında yer alan haberlere göre 21 yaşındaki Natacha Sofia adlı genç bir kız Cristiano Ronaldo'yla bir otelde buluştuğunu iddia etti.

Portekiz'de yayınlanan TV Guia adlı dergi ülkenin popüler programlarından 'Mujeres y Hombres y Viceversa'nın yarışmacılarından Natachia Sofia'nın açıklamalarına yer verdi.

Birkaç gün önce Portekiz basını Ronaldo'nun bir kadınla otelde buluştuğunu iddia etmişti. Sofia bu kadının kendisi olduğunu iddia etti.

Ronaldo'nun kendisine Instagram'da bir mesaj gönderdiğini ve buna çok şaşırdığını söyleyen Sofia bir süre sohbet ettiklerini söyledi.

Portekizli yıldızın kendisiyle buluşmak istediğini söylediğini aktaran Natachia Sofia, iki kez Ronaldo'yu reddettiğini ancak üçüncü kez ısrar edince bir otelde bir araya geldiklerini söyledi.

Ronaldo'yla 'yoğun bir gece' geçirdiklerini öne süren Sofia, eve dönerken taksinin parasını Ronaldo'nun ödediğini de iddia etti.

Bu görüşmenin ardından Cristiano Ronaldo'yla iletişime geçmek istediğinde yanıt alamadığını belirten Sofia, 'Beni bütün sosyal medya hesaplarına bloke etti ve ileşitimi kesti' diye konuştu.

Natacha Sofia bu anlattıklarına dair kanıt sunmadı...

Cristiano Ronaldo hamile kız arkadaşını aldattı
Konular Spor Haberleri