Ronaldo'nun 'Ümmiye Teyze'li reklamı

İletişim operatörü Türk Telekom’un yeni pazarlama iletişimi stratejisi “Sen Yeter ki Hayal Et” kapsamında hazırlanan reklam filmini yöneten ve rol alan Ümmiye Koçak, Ronaldo’nun evinde gerçekleştirilen çekimlere katıldı.

Ronaldo'nun ses getiren reklamı
Ümmiye Teyze' reklamı sosyal medyayı salladı!

Hürriyet'te yer alan habere göre Mersin'in Arslanköy köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran ve yönettiği ‘Yün Bebek’ filmiyle New York Avrasya Film Festivali’nde büyük ödüle layık görülen Ümmiye Koçak, Real Madridli dünya yıldızı futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filminin yönetmeni oldu. Reklam filminde Ronaldo da zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

BAŞARI HİKÂYELERİ

Yeniledikleri iletişim stratejisi kapsamında teknolojinin insan hayatına sunduğu duygusal faydayı öne çıkaracaklarını belirten Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, gerçek kahramanların başarı hikayelerini anlatan reklam filmlerine yıl boyunca devam edeceklerini söyledi. Dursun, “Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz. Her insanın teknolojimiz sayesinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, imkansızı başarabileceğine inanıyoruz. İnsanların, duydukları başarı hikayelerinden ilham alması en büyük temennimiz. Buna aracı olmak amacıyla Türkiye’nin 81 ilinden gerçek başarı hikayelerine ışık tutmayı sürdüreceğiz. Türkiye azimle çalışarak hayaline ulaşma söz konusu olduğunda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu nedenle başarı hikâyesi bulmakta zorlanacağımızı düşünmüyoruz” dedi. Ayrıca Dursun, yeni reklam filmlerinin çekiminin Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere 6 ilde gerçekleştirildiğini söyledi.

21 BİN KİŞİYİ İNTERNETLE TANIŞTIRDI

Türk Telekom’un sosyal sorumluluk projelerinden “İnternetle Hayat Kolay” 2013’ten bu yana 21 bin kişiyi internetle tanıştırdığını söyleyen Dursun, “Bu proje kapsamında Rize Çayeli’nde kendi ürettiği çayları önceden sadece eşe dosta satarak hayatını kazanmaya çalışan Ahmet Bey, aldığı internet eğitiminden sonra kendi internet sitesini açarak çaylarını internet üzerinden tüm Türkiye’ye satmaya başladı. Yine Türk Telekom, girişim hızlandırma programı Pilot kapsamında desteklediği 35 girişimden 21’inin şirketlerini kurdu ve 2016 yılında yaklaşık 6 milyon TL ciro elde etti. Bu girişimler 141 kişiye istihdam sağlıyor” dedi.
Konular Spor Haberleri