Rus iş adamından Tarkan'a olay teklif!

Rusya'nın ünlü iş adamlarından biri, doğum gününde şarkı söylemesi için Tarkan'a 1 milyon dolar teklif etti. Megastar, hiç düşünmeden reddetti.

Rus iş adamından Tarkan'a olay teklif!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre şöhreti yakaladığı 1992 yılından bu yana televizyon programlarına katılmayan Tarkan aynı zamanda özel davetlerde de sahne almayı kabul etmiyor.

Yıllardır Beyazıt Öztürk'ün şovuna çıkartmaya çalıştığı, ardından Acun Ilıcalı'nın da, “Var mısın Yok Musun?” yarışmasına davet ettiği Megastar tüm teklifleri geri çevirdi. Bir röportajında bunun gerekçesi olarak da, “Ben yapı olarak utangacım” diyen Tarkan, “Ayrıca ağzımdan yanlış bir şey çıkar diye de çekiniyorum” diye ekledi.

Yakışıklı popçuya milyarder bir Rus iş adamı, 19 Ağustos'ta İspanya - Barcelona'da yapacağı 100 kişilik doğum günü partisinde şarkı söylemesi için teklifte bulundu. Pop yıldızına tüm masrafları da dahil olmak üzere tamı tamına “1 milyon dolar” teklif edildi. Tarkan ise bir saniye bile düşünmeden “Özel etkinliklerde sahneye çıkmıyorum” diyerek teklifi geri çevirdi.