Rüveyda Öksüz: "Tam bir İkizler kadınıyım"

“Cesur Yürek”in korkusuz avukatı Rüveyda Öksüz, dizi setinden çıkıp bir başka çekime yetişti. InStyle dergisi için modellik yapan ünlü oyuncu, kışın trendlerinden kadife kıyafetlerle objektif karşısına geçti.

Rüveyda Öksüz: "Tam bir İkizler kadınıyım"
Hürriyet'te yer alan habere göre Rüveyda Öksüz, oyunculuğa ilk adımını güzellik referansıyla atanlardan... Kendisi 2013 Miss Turkey birincisi...

“Yarışma sonrası gelen teklifleri değerlendirdikten sonra başladım oyunculuğa. Bence kalıcı olabilmek için değişim şart. Yeniliklere açık olmam, donanımım, sürekli kendimi geliştirmeye çalışmam, kendime olan inancımı daha da artırdığını söyleyebilirim” diyor karar sürecini anlatırken.

'ASTROLOJİ DEĞİL, ASTRONOMİ OKUYORUM'

Dizide canlandırdığı Berrin’le de bu anlamda benziyorlar zaten: “Berrin’in en baskın özelliği adaletli olması. Kendi karakterimle Berrin’i karşılaştırdığımda, benim de aynı onun gibi inandığım şeyler uğruna çalışıp çabaladığımı görüyorum.”

Bu yüksek tempoya rağmen eğitimini askıya almayan Öksüz, üniversitede astronomi ve uzay bilimleri okuyor. Okuduğu bölümün sık sık astrolojiyle karıştırıldığını ve burç yorumları yapması istendiğini anlatıyor gülerek.

BEN TAM BİR İKİZLER KADINIYIM

Bu arada kendisi İkizler burcundan... “Ben tam bir İkizler kadınıyım” diyor ve anlatmaya başlıyor: “İkizler insanı değişimi ve gelişimi çok sever, bu da beraberinde sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir döngüye zemin hazırlar. Burcumun en sevdiğim özellikleri ise etrafa yaydığı enerjisi ve dinamikliği.”

BEDENİME SAYGI DUYUYORUM


22 yaşında birinden beklenen de bu belki ama, harika bir fiziği var, cildi ışıl ışıl... Bu hızlı tempoda kendine ve bedenine nasıl vakit ayırdığını soruyoruz, cevabı ilham verici: “Teşekkür ederim. Aslında yaptığım şey bedenime bakmaktan daha çok ona saygı duymak ve ihtiyacı olanı sağlamak diyebilirim; hareket etmek, su içmek, bol sebze ve protein tüketmek gibi temel kuralları uygulamaya çalışmak.”

Rüveyda Öksüz: "Tam bir İkizler kadınıyım"