Rüzgar Erkoçlar kız arkadaşına evlilik teklif etti!

Rüzgar Erkoçlar, 24 yaşındaki sevgilisine sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Genç kadın, teklifi mutluluk gözyaşları dökerek kabul etti.

Rüzgar Erkoçlar kız arkadaşına evlilik teklif etti!
Sözcü'de yer alan habere göre geçen aylarda sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımla ilişkilerini açıklayan Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu çiftinden mutlu haber var. 

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, 14 Şubat kutlamak için gittikleri mekanda Tuğba Beyazoğlu’na evlilik teklifinde bulunarak, onun büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Gözyaşlarına boğulan ve Rüzgar Erkoçlar’a ‘Evet’ yanıtını veren Tuğba Beyazoğlu, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu satırlarla paylaştı:

‘Sonsuza kadar evet! Oysa ki öylesine gitmiştik. Mekanda Sevgililer Günü nedeniyle karikatürist vardı. Masamızın ayarlanmasını beklediğimiz anda, vakit doldururken ‘kendimizi çizdirelim’ dedik. Aslında her şey planmış… Her şey ayarlanmış… Önümde duran Tv ekranında ‘HEY!’ dedi adam ve başladı… Ağladım durdum. İzlerken yok oldum. O an anladım ve kağıda ‘evet’ yazdım…’

Romantik teklifin sahibi Rüzgar Erkoçlar ise duygularını şöyle dile getirdi:

“Gözlerimi bir kez açtın, bundan sonra da seninle kapamak istiyorum. Emeği geçen herkese, yanımızda olan arayıp soran herkese teşekkürler… Bana ‘Evet’ dedi...”

Rüzgar Erkoçlar kız arkadaşına evlilik teklif etti!

Rüzgar Erkoçlar kız arkadaşına evlilik teklif etti! - Resim : 2