Sabancıların servet değerindeki tatili!

Arzu ve Ömer Sabancı, bayram tatilini oğulları Hacı ve Hakan ile İtalya’da geçiriyor. Özel jetleriyle önce Floransa ardından Venedik’e giden aile, 4 günde 250 bin TL harcadı.

Sabancıların servet değerindeki tatili!
Takvim'de yer alan habere göre lüks yaşamlarıyla dikkat çeken Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı, bayram tatili için de kesenin ağzını açtı. Arefe günü oğulları Hacı ve Hakan ile özel jetlerine atlayan çift, İtalya'nın yolunu tuttu. İlk durakları Floransa olan Sabancı Ailesi, Four Seasons Hotel'de konakladı. Arzu-Ömer Sabancı çifti, tarihi otelin 44 bin TL'lik kral dairesinde kalırken oğulları da 11 bin TL'lik odada konakladı.

KIRMIZI HALIYA DA KATILDILAR

İki gün müzeleri gezip İtalyan lezzetlerini tadan ve bol bol alışveriş yapan Sabancı Ailesi, 120 bin TL harcadıkları Floransa'nın ardından yine özel jetleriyle Venedik'e geçti. San Clemente Palace Kempinski Venice'nin 36 bin 500 TL'lik odasında kalan Arzu-Ömer Sabancı çifti, oğulları için de 12 bin TL'lik lüks bir oda tuttu. Venedik'te de bol bol alışveriş yapıp müzeleri gezen Sabancılar'ın cebinden burada da yaklaşık 130 bin TL çıktı. 74. Venedik Film Festivali'ni de takip eden Sabancı Ailesi, kırmızı halı töreninde de hazır bulundu.

Sabancıların servet değerindeki tatili!

Sabancıların servet değerindeki tatili! - Resim : 2