Sacit Aslan Caner Erdem'e seslendi!

Sacit Aslan: 'Caner Erdem, seninle ilgili konularda ricacı olacak kişileri seçerken dikkat et.."

Sacit Aslan Caner Erdem'e seslendi!
Sacit Aslan, Begüm Sürek Coşarer ile birlikte UçanKuş TV'de sunduğu "Magazin Merkezi" programında; son günlerin konuşulan yarışması "Bu Tarz Benim"in de yapımcısı olan Caner Erdem'e şu sözlerle seslendi...

"Burada benim muhattabım Caner Erdem. Bu konuda da ilk ve son defa konuşuyorum. Caner sana son defa söylüyorum. Seninle ilgili konularda ricacı olacak üçüncü şahısları seçerken dikkat et. Bu kişiler 40 senedir birbirine saygı-sevgi çerçevesinde davranan insanlar. Ben senin Atilla Kalpakaslan'ın ajansından bulup oraya yarışmacı olarak getirttiğin kızların aczine düşmeyecek bir adam olduğum gibi kendimi de savunabilecek bir adamım.

Bu arada ortağı Haluk Bey'e de sesleniyorum. Ben seni tanımam. Bu arkadaş senin ortağın mı, maaşlı elemanın mı bilmem. Senden istirham ediyorum bu arkadaşa çeki düzen ver. Hadiseyi başka bir mecraya taşımak istiyor. Bu arkadaşa ya kumada et ya kumanda et.

Siz dizinin üstünde 25 santim kısa etek giydirip kameramanlarınızı da oraya zumlatırsanız bu eleştirilecektir. Bunun adını 'Tutti Frutti' mi koyarlar buna RTÜK karar verir. Bir izleyici olarak beni rahatsız eden bir fotoğrafı ben sadece eleştirebilirim. Bunun yapımcısı Caner Erdem'dir, Can Tanrıyar'dır, Ay Yapım'dır beni enterese etmiyor. Ben bu masada Can Tanrıyar'ın iyi arkadaşı olan Acun Ilıcalı'yı da; önde gelen iş adamlarından Ali Ağaoğlu'nu da eleştirdim. Nasıl ki Acun Ilıcalı'yı özel hayatından dolayı eleştirdim. Önüme Caner Erdem ile ilgili bir konu gelirse onu da eleştiririm ve eleştireceğim. Ben Caner Erdem'den ne korkacak ne de sözünden dönecek bir adam değilim.

40 senedir birbirine saygı çerçevesinde davranan insanlar arasından ricacı olarak seçeceği kişileri iyi seçsin. Arada kalırsa un ufak olur..."

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..