Sacit Aslan ve Erol Köse arasında büyük gerginlik

"Her şeyi Konuşalım" isimli programda dün akşam Kanal D'de ikinci bölümü ekrana gelen "Vatanım Sensin" isimli dizisi konuşulurken büyük gerginlik yaşandı.

Sacit Aslan ve Erol Köse arasında büyük gerginlik

Bir dönemin Devlet Bakanı ve Trabzonspor başkanı olmuş olan Mehmet Ali Yılmaz'ın kanalı TV EM de Sacit Aslan ve Erol Köse'nin yorumcu olduğu "Her Şeyi Konuşalım" programı cesur yorumlarıyla magazin ve medya gündemini belirlemeye devam ediyor.

Bugünkü canlı yayında söz; son günlerin en çok tartışılan ve dün akşam ikinci bölümü ekrana gelen "Vatanım Sensin" isimli diziden açılınca Sacit Aslan ve Erol Köse arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

Dizinin ikinci bölümünü gözyaşlarıyla izlediğini belirten Erol Köse, "Dizide en vurucu sahne 'Vatan için, vatan haini olur musun?' sorusunun sorulduğu sahneydi. Tüm sorulara cevap verdi." ifadelerini kullanınca; dizinin senaryosunu sert bir dille eleştiren Sacit Aslan'ın "Bu övgü dolu konuşmalarınla seyircilere subliminal mesaj veriyorsun." eleştirisiyle karşılaştı.

Aslan eleştirilerini "Bunu tarihte yaşanmış bir gerçek gibi böyle ballandıra ballandıra anlatarak propaganda yapamazsın. Dizinin başında aynen Muhteşem Yüzyıl'daki gibi tüm karakterlerin hayal ürünü olduğuna dair bir ibare yazıldığına göre tüm bunlar bir senaryodan ibaret. Böyle kulağa hoş gelen, hamaset dolu laflarla yola çıkma. Hiç bir asker; vatanı için vatan haini olmaz" sözleriyle sürdürdü.

Erol Köse'nin bu eleştiriler üzerine söylediği "Ben propaganda yapmadım. Diziyi neden sevdiğimi ve izleyeceğimi belirtmek istedim. Siz de kendi fikirlerinizi söylemekte ve izlememekte özgürsünüz. Ben izlemeye devam edeceğim" şeklindeki sözleri gerilimi daha da artırdı.

Stüdyoda buz gibi bir havanın estiği o anlarda programın moderatörü Ferhan Tülmen ve konuk Taha sessizce ikilinin sert atışmasını takip ederken; Erol Köse'nin "Sacit Bey'in haklı eleştirileri beni de ikna etti. Ben de artık bu diziyi izlemeyeceğim" sözleri arayı yumuşattı.

İşte "Her Şeyi Konuşalım" programındaki o gerilimli anlar...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...