Sacit Aslan yazdı: "Ertuğrul Özkök'ün Feryadı"

"...Selim, Cengiz, Faruk, Fikret, Ömür, Onur, Ayşe, Ahmet, Mehmet, Süreyya, hepsi boş, hepsi Hülya, boşvermişim, boşvermişim, Dünyaya, ağlamak istemiyorsan sen de boşver Dünyaya..."

Sacit Aslan yazdı: "Ertuğrul Özkök'ün Feryadı"
Ertuğrul Özkök çok etkiliymiş!

Ertuğrul Özkök'e etkisizsin deyince ayağına basılmış gibi olduğu kesin, dün yazmıştım, çok etkisizler diye bu gün hemen yazı yazmış, Özkök bey.

İzzet Çapa'nın haftalık sorularına bile cevap veremezken, gülünç bir durum Dünya çapında iddiası olan bir adam için.

'Cem Yılmaz Şişmanlamış' diye yazıyorlar, 'Bende şişmanladım bu yaz' diyor, yabancı aktörlerin rollerine heveslenip elinde testere poz veriyor, son yazısında kendisini 'Erdoğan'dan bahseden yazarlar arasına 16. sıradan kendini eklemiş, dal mı arıyor ne tutunacak?

Ve hep Hürriyet'i de dolaylı dolaysız kendine eklemleme hali, Merkez Medya Hürriyet sanıyor kendini, haksız da değil Hürriyet'i bu hale o getirdi.

Milyarlar kazanan Medya düzeneğinin çok etkili bir eliti sanıyor kendini, o da doğru aslında. Derken uçuşa geçiyor, Özkök Airlines Flight number 007...
 
Efendim Alphan'ın % 40 ensest sözleri Hürriyet yazdığı için etkili olmuş, daha önce o söylemiş, bu yazmış ama Hürriyet söylediğinde çook etkili olmuş, yahu Rahmetli Aziz Nesin'in 'Türk Halkı % 60 aptaldır'ın sözlerinin çakması sadece yüzde de indirimli bu sözler ve konuyu ayakta tutmak için kendi aranızda kayıkçı kavgaları filan, ciddi sorunu evcilleştirme çaktırmadan üstelik kimsenin yediği yok, siz etkilemiyor son çare öfkelendirerek idare etmeye çalışıyorsunuz hepsi bu.

Artık manipüle bile edemez haldesiniz, kabul et!

Efendim yine son yazısında gerçekten berbat bir Milli eğitim müfredatını Alişan'ın nişanlısından ayrılma nedeniyle eşleştiriyor aklı sıra, Efendim kıza çalışma izni vermemişmiş Alişan, ayaklarını yıkamaya kalkarken nerede idiniz? O zaman müfredat farklı mıydı, saniyen  duyanda Eda öğrenci zanneder.

Ve canhıraş biçimde Fikret Bila'ya sarılıyor bu sefer, Hürriyet 300 bin satıyor ama bu buzdağının su üstündeki kısmıymış, Hürriyet'i Aysberg yaptı bu sefer, dikkat et Titanik çarpmasın, yazılı baskı 1 milyon kişi tarafından okunuyor ve bir sürü rakam kalabalıklığı, 60 milyon geçen ay facebook filan diyor ulan Beyonce tek başına bu kadar beğeni alıyor, onca kişi emlak ilanı olmasa neyse...

Efendim yazının derdi Hürriyet hala çok etkili demek, 'Çünkü bu ülkede, bir olay ancak Hürriyet'te yayınlanınca haber oluyor muş ....' haber mi? Ne haberi? Merkez Medya 300 binlik Hürriyet'ten bilgileniyor öyle mi? Kendi ağızlarıyla söylüyorlar daha önce yazılmış işleri alıp evirip çevirince tepki alıyorlar, buna habercilik gazetecilik diyorlar...

Hele şu sözleri tam kamyon kasası şairi sözleri olmuş

'Hep söylüyorum...

Hürriyet’in tek rakibi "rakipsizliktir"...


Hürriyet büyük markadır...

Ama rakipler küçük olunca, onun büyüklüğü azamet haline geliyor...

Tavsiyem Hürriyet'le uğraşacağınıza, o niye büyüktür, onu tartışın...

Ve siz de büyümeye çalışın...'


Kısaca Medya bilgini Ertuğrul Özkök kendinden beter gördüklerine 'Kuzu Kurdun Yol Fordun, Kıskanma Çalış Seninde olur' diyor.

Duyun Ertuğrul'un feryadını, rakipsiz Hürriyetin rakipleri:

Selim, Cengiz, Faruk, Fikret, Ömür, Onur, Ayşe, Ahmet, Mehmet, Süreyya, hepsi boş, hepsi Hülya, boşvermişim, boşvermişim, Dünyaya, ağlamak istemiyorsan sen de boşver Dünyaya...

Hürriyet'in ve Özkök'ün durumu bu, Beyonce ile rekabet!

Sacit ASLAN