Sacit Aslan'dan Beyaz TV'de dile getirilen asılsız iddia hakkında açıklama

Beyaz TV'de bu sabah Gülben Ergen'in benim hakkımda bir dava açtığına yönelik dile getirilen iddia; iftira ve yalandır.

Sacit Aslan'dan Beyaz TV'de dile getirilen asılsız iddia hakkında açıklama

Ciddi bir program yaptıklarının altını her defasında çizen "Söylemezsem Olmaz" bu sabah 'Geçen biri bana attı. Bilmem ne kadar doğru da ...' açıklamasıyla Gülben Ergen'in benim hakkımda bir dava açtığını iddia etti.

Bunu ben söylemedim, Gülben Ergen veya avukatının da böyle bir açıklaması olmadı.

Siz çok ciddi bir programa imza attığınızı iddia eden çok ciddi yorumcular(!) orada gerçekliğini muhataplarından teyit etmediğiniz; size birileri tarafından atıldığını söylediğiniz bilgileri milyonların izlediği bir canlı yayında nasıl böyle alenen dile getirebiliyorsunuz?

Peki bu ciddi programın yapımcısı Bilal Özbilge Bey; programda verdiğiniz telefon numaralarına canlı yayında gerçek olmayan bir iddiayla adı anılan bendeniz neden ulaşamıyorum?

Siz bu faule nasıl düşebiliyorsunuz? İstediğinizi bağlayıp, istemediğinizi bağlamamakla nasıl ciddi bir programa imza attığınızı iddia edebilirsiniz?

Müstehzi gülüşlerle; birilerinden duyulan 'Ne kadar doğru bilemiyorum ama...' şeklinde canlı yayınınızda ismim ve soy ismim anılırken siz beni arayıp nasıl bana aynı yayında cevap hakkı tanımazsınız?

'Eşitlik İlkesine Aykırı Yayın Yaparak' bugün RTÜK'ün etik ilkesini çiğnemiş olduğunuzun farkında mısınız?

Üniversite mezunu olduğunu söyleyen Bircan İpek 'Kendi başlarını yesinler!' sözünü size hangi fakültede hangi ders esnasında öğrettiler?

Günlerdir ısıtıp ısıtıp her sabah izleyicilere bir şekliyle sunmaktan bıkmadığınız bu konuda sizlerin görüşlerinizi dinlerken; ben 'Bu da onların fikridir' düşüncesiyle yaklaştım. Peki sizlerin bana karşı böyle asılsız iddialarla, böyle müstehzi gülüşlerle ve 'Başlarını yesinler' deme noktasına kadar geldiğiniz düşmanca tavrınızın nedeni nedir?

Beyaz TV'de bu sabah Gülben Ergen'in benim hakkımda bir dava açtığına yönelik dile getirilen iddia; iftira ve yalandır.

Takdir yayını izleyen izleyicilerin, bu açıklamamı okuyan okuyucuların ...

Saygılarımla

Sacit ASLAN

SACİT ASLAN'IN YOUTUBE KANALINDA "SÖYLEMEZSEM OLMAZ" PROGRAMINA VERDİĞİ YANITI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..