İzmir'de sağanak yağmurda defile!

İzmir’de yapılan ‘Gece Alışverişi’ etkinliğinde iki gün boyunca defile düzenlendi. Alsancak sokaklarına canlılık geldi. Sağanak yağmura rağmen mankenler podyumda başarıyla yürürken vatandaşlar da şemsiyelerle onları izledi.

Sağanak yağmurda defile!
Yeni Asır'dan Ercan Akgün'ün haberine göre bir magazin dergisi tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen İzmir'in en büyük açık hava organizasyonlarından Night Out Shopping (Gece Alışverişi) yine binlerce İzmirliyi, Alsancak sokaklarında buluşturdu.

İNDİRİM GÜNLERİ

İki gün boyunca geç saatlere kadar açık olan onlarca mağazanın indirim ve kampanya gerçekleştirdiği, çeşitli sektörlerden pek çok firmanın Alsancak'ın en işlek sokaklarında stantlar açtığı şenlik kapsamında defileler, dans gösterileri gerçekleştirildi.

Aşırı yağmura rağmen, defileler başarıyla yapıldı.

MAKYAJLARI AKTI

Gece boyunca sırılsıklam olan, saçı ve makyajı birbirine karışan ünlü mankenler; Irmak Atuk, Şenay Akay, Ece Begüm Yücetan ve Ebru Öztürk, yağmur altında podyumda yürürken profesyonellikten ödün vermedi.

Alanda toplanan yüzlerce vatandaş moda gösterisini şemsiyeleriyle izledi. Yazlık ürünleri ustalıkla sunan mankenler büyük alkış topladı.