Şahan Gökbakar'dan Ahmet Kural bakışı!

Şahan Gökbakar, Ahmet Kural’ın pabucunu dama attı. Ünlü komedyen eşi Selin Gökbakar’a doğum gününde attığı romantik bakışla sosyal medyaya damga vurdu. Gökbakar, şiddet iddiasından önce Sıla’ya bakışıyla fenomen olan Kural’ı solladı...

Şahan Gökbakar'dan Ahmet Kural bakışı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre ailesine olan düşkünlüğüyle bilinen Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar'a 32. doğum gününde tatil sürprizi yaptı. Ünlü komedyen, 3 buçuk yıllık eşini aralarında oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan'ın da olduğu yakın dostlarıyla Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a götürdü. Bu jestiyle eşini mest eden Gökbakar, sosyal medyada da fenomen olacak bir paylaşıma imza attı.

Başarılı komedyen, zarif eşi pastasının mumlarını üflerken ona hayran hayran baktığı anın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Bu kare, Ahmet Kural'ın birlikte oldukları dönemde Sıla'ya attığı bakışı akıllara getirdi.

Kural, Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündem olmuş ve efsane bakış unutulmuştu. Eşine sevgisini sürekli dile getiren Gökbakar'ın paylaşımı ise sosyal medyada "Ahmet out, Şahan in... Artık aşk bakışı denilince akıllara Şahan Gökbakar gelecek" dedirtti.