İbrahim Şahin'den 'ByLock' iddiasına yanıt!

TRT Eski Genel Müdürü ve Samsun Valisi İbrahim Şahin'in FETÖ'nün iletişim ağı "ByLock" kullanıcısı olduğu iddia edildi...

Şahin'den 'ByLock' iddiasına yanıt!
ODATV'de yer alan habere göre TRT Eski Genel Müdürü ve Samsun Valisi İbrahim Şahin'in FETÖ'nün iletişim ağı "ByLock" kullanıcısı olduğu iddia edildi.

Süperhabertv'nin haberine göre FETÖ soruşturmasını yürüten Başsavcılığın basın kartı sahipleri üzerinde yaptığı inceleme sonucu Şahin'in de FETÖ'nün gizli iletişim ağı "ByLock"u kullandığı belirlendi.

UZUN YILLAR ÇOK ÖNEMLİ MAKAMLARDA BULUNDU

Şu anda Samsun Valisi olan İbrahim Şahin, devletin önemli kademelerinde görev yapan bir bürokrat olarak tanınıyor.

Kaymakam kökenli olan Şahin; PTT Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı ve ardından TRT Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

DAHA ÖNCE YALANLANMIŞTI

Geçtiğimiz sene, medyada yer alan bazı haberlerde İbrahim Şahin'in ismi yine FETÖ ile anılmıştı.

Bank Asya'da hesabı bulunan ve Kimse Yok mu Derneği'ne bağışta bulunan 5 valinin; Vahdettin Özcan, İbrahim Şahin, Hüseyin Avni Coş, Adnan Yılmaz ve Hasan Karahan olduğu iddia edilmiş, bu isimlerin pasaportlarının iptal edildiği öne sürülmüştü.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YALANLAMA

Konuya ilişkin İçişleri Bakanlığı yazılı bir açıklama yaparak iddiayı yalanlamış ve bu 5 isme ait pasaportların sınırlandırılmasının söz konusu olmadığını duyurmuştu.

SuperHaber'e açıklama yapan İbrahim Şahin iddiaları reddederken, "Bu konuyla ilgili gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumu kamuoyuna duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.

ŞAHİN'DEN "BYLOCK" İDDİASI HAKKINDA AÇIKLAMA

Samsun Valisi İbrahim Şahin, bir internet sitesinde "TRT Eski Genel Müdürü'nde Bylock tespit edildi" başlığı ile verilen habere tepki göstererek, "Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Başbakanımızla bu kadar yakın çalışan biri olarak, onlara ihanet edecek kadar kansız biri değilim" dedi.

HABERİN TAMAMINI VE İBRAHİM ŞAHİN'İN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMASINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...