Sahte doktor hayatını kararttı!..

Cildindeki güneş lekesi yüzünden doktora gitti; aynaya bakamaz hale geldi!..

Sahte doktor hayatını kararttı!..

Sahte doktor diplomasıyla güzellik merkezi açan Banu Altıntaş, güneş lekesi yüzünden kendisine giden Kıymet Kaya'yı aynaya bakamaz hale getirdi.

İstanbul Bakırköy'de ‘Güzellik Fabrikası' isimli güzellik merkezinin sahibi 36 yaşındaki Banu Altıntaş müşterilerine kendisini estetik cerrahı olarak tanıtıyordu. 39 yaşındaki Kıymet Kaya yüzündeki güneş lekelerinden kurtulmak için Altıntaş'a gitti. Altıntaş önce damardan alınan kanı ayrıştırarak cilde enjekte etme yöntemini uyguladı. Daha sonra ise liposuction yöntemiyle Kaya'nın karnından yağ aldı ve yağı hastasının cildine enjekte etti. Bu işlemden sonra Kaya'nın yüzü korkunç bir hal aldı. Moraran yüzden irin akmaya başladı.

İyileşemeyecek!..

Tedavi için cildiye doktoruna giden Kıymet Kaya yüzünün bir daha tamamen iyileşemeyeceğini öğrendi. Altıntaş yokken güzellik merkezine giden Kaya'ya çalışanlar korkunç gerçeği anlattı. Altıntaş hastalarından aldığı yağları makarna süzgecinde yıkadıktan sonra çay kaşığıyla enjektörlere doldurup hastalarına uyguluyordu. Kaya'nın şikayeti üzerine soruşturma açan savcılık doktor olmadığı ortaya çıkan Altıntaş hakkında dolandırıcılık suçundan 5 yıla kadar, taksirle yaralama suçundan da 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Altıntaş ise iddiaları reddedetti ve doktor olmadığını söyledi. Aktaş “Diplomalar bana ait değil” dedi.

‘Diplomasına güvendim'

Başına gelenlerle şaşkına dönen Kıymet Kaya şunları anlattı: “Bana doktor olduğunu söyledi. Duvarında diplomaları vardı. Bu kadın bunu onlarca kişiye yaptı. Güzellik merkezinin para işlerini öğretim görevlisi olan eşi hallediyor.”

ŞEYMA ULUSOY / VATAN İNTERNET SİTESİ