Saide ile 'Oradan Oraya'..

Müzik dünyasına "Oradan Oraya" diyerek 'Merhaba' diyen genç sanatçı Saide'nin iki şarkıdan oluşan maxi single çalışması, müzik severlerin beğenisine sunuldu.

Saide ile 'Oradan Oraya'..

Azerbeycan Bakü'de dünyaya gelen Saide, altı kişilik bir ailenin en küçük ferdi. İlk ve orta öğrenimini Bakü’de tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti.

Altı yaşından beri piyano çalan sanatçı, lise döneminde Azerbeycan'ın ünlü sanatçılarından olan Arif Babayev’den özel müzik eğitimi aldı. Müzik onun için vazgeçilmez bir tutku olunca, müzik hayatına Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünde devam etti.

Konservatuar döneminde Feryal Öney'den de şan dersleri alan yetenekli sanatçı Saide, müzik dünyasının yakından tanıdığı birçok sanatçıya vokal de yaptı. Saide, Yıldız Teknik Üniversitesinde pedogojik eğitimini tamamladıktan sonra beş yıl boyunca piyano öğretmenliği yaptı ve halen başarılı sahne hayatına devam ediyor.

"Oradan Oraya" ismini verdiği single çalışmasında aynı ismi taşıyan "Oradan Oraya" adlı şarkının söz ve müziği Zeki Güner'e ait olup düzenlemelerde ise Erdem Kınay imzası bulunuyor.

Single projesinin çıkış şarkısı olan "Oradan Oraya" şarkısına yönetmen Kemal Başbuğ imzalı  video klip  çekildi ve klip tüm dijital platformlar ile TV kanallarında yayına sunuldu.

Single projesinde yer alan "Gözyaşım Sende" isimli şarkının söz ve müziği Berk Telkıvıran, düzenleme ise Çağrı Telkıvıran imzası taşıyor.

"Oradan Oraya" müzikal kalitesi ve Saide'nin renkli sesi ile radyoların, TV kanallarının, tüm müzik platformlarının ve müzikseverlerin hit şarkısı olmaya şimdiden aday.

Konular Müzik