Sait Karafırtınalar: 'Sabırlı olun...'

Karşıyaka Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, camiadan sabırlı olmasını istedi, Orduspor yenilgisini telafi edeceklerini söyledi.

Sait Karafırtınalar: 'Sabırlı olun...'

PTT 1. Lig'de ilk 4 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik, 1 galibiyet alan Karşıyaka'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, korkulacak bir durumun olmadığını söyledi. Oynadıkları son iki maçta şampiyon adaylarından Mersin İdmanyurdu ile Orduspor'a yenildiklerini hatırlatan Karafırtınalar, "Yangın var neticesinde değiliz. Sezon başında hedefimizi belirlerken önce kulüp ve borç yapılanması, ardından da sıkıntı çekmeden ligi tamamlayacağımızı söyledik. Bunu da yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Orduspor karşısında gol pozisyonlarına girmelerine rağmen topu ağlara gönderemediklerini belirten Karafırtınalar şöyle devam etti: "Ancak defansta yaptığımız bir hata sonucu golü yedik. Ardından beraberliği sağlamak için telaş yaptık. Şunu bilmemiz lazım. Bu ligde gol atarsan kazanırsan atamazsan kazanamazsın. Ligin 7. haftasından sonra daha net bir Karşıyaka'yı göreceğiz. Çünkü sıfırdan bir takım kurduk. Oyuncu tercihlerim netleşti. Fikstür zorluğumuz da bitecek."

ŞERAFETTİN ÇIRACI / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri