Şampiyona karşı koyamadı!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp'e meydan okudu, 1,5 saniyede yenildi.

Şampiyona karşı koyamadı!
CİHAN'da yer alan habere göre Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, 'Tecrübe Konuşuyor' projesi kapsamında Amasya'da düzenlenen programda seyirciler arasında bulunan bir öğrencinin isteği üzerine sahnede bilek güreşi yaptı. Kayaalp'in 1,5 saniye gibi kısa sürede yendiği öğrencinin, bilek güreşi milli takımında yer aldığı ortaya çıktı.

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp ve sanatçı Uğur Işılak, Amasya'da Tecrübe Konuşuyor' projesinin ikinci ayağında, Amasya Üniversitesi'nde gençlerle bir araya geldi. Gençlerle tecrübelerini paylaşan ikili, yöneltilen soruları da cevapladı.

Moderatörlüğünü ise ünlü spor spikeri Erdoğan Arıkan'ın yaptığı programın başlangıcında mikrofonların arızalı olması ilginç diyaloglar yaşanmasına ve gülüşmelere neden oldu. Yaşanan aksaklığın bir süre sonra giderilmesinin ardından Işılak ve Kayaalp tecrübelerini paylaştı. Ardından salonda bulunan misafirler tarafından ünlülere sorular yöneltildi.

"3-4 KİLO MANDALİNA PORTAKAL, YANINDA 5 TANE NAR, BİTMEDİ..."

Rıza Kayaalp'e yöneltilen beslenme sorusunun ardından güreşçinin çok meyve tükettiğini anlatması ve meyve aldığı manav ile aralarında geçen diyalogu anlatması gülüşmelere neden oldu. Kayaalp, yediği yemeklerin normal insanların yediğinden farklı olmadığını da belirterek, şöyle konuştu:

"Çok yemek yiyen biri değilim, siz ne yiyorsanız ve ne kadar yiyorsanız o kadar, aynı şeyleri yiyoruz diyebilirim. Kilo vermeyi hiç sevmiyorum, o yüzden 4-5 yılda 120 kiloya zorla çıktım. Şimdi de 130 kilo çıkardılar. Meyveyi çok seven biriyim. 3-4 kilo mandalina portakal, yanında 5 tane nar (gülüşmelerin ardından) bitmedi, 3-4 muz falan. Gece yatarken yediklerim bunlar.

Her gün manava gidiyorum tabii, 2-3 kilo şundan, 2-3 kilo bundan deyince, adam bana, 'Ya dedi sen gün geliyorsun buraya, bunları alıyorsun, siz evde kaç kişi kalıyorsunuz' dedi. Tabii benim bir günde aldığım meyve bir aileye bir hafta yeter. Ben de iki kişi kalıyoruz da, diğer arkadaş meyveyi pek sevmez dedim. Genelde meyve ağırlıklı besleniyorum, ama kırmızı ve beyaz eti de eksik etmiyorum."


Salonda bulunan başka bir öğrencinin ise güreşçi Rıza Kayaalp ile ısrarlı bir şekilde bilek güreşi yapmak istemesi sonunda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Milli güreşçi ile sahnede bilek güreşi yapan öğrencinin bilek güreşi milli takımında olan Devran Baş olduğu ortaya çıktı. Milli güreşçi Rıza Kayaalp rakibi Devran Baş'ı 1,5 saniye gibi kısa bir sürede yendi.
Konular Spor Haberleri