SAMSUN'DA İLKÖĞRETİM OKULU KANTİNİNDE ESRAR SATIŞI!

Samsun'da bir ilköğretim okulunun kantininde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlendi. Polisleri bile şok eden olay sonrası kantini işleten bir kişi gözaltına alındı. Öğrencilerin aileleri şokta...

SAMSUN'DA İLKÖĞRETİM OKULU KANTİNİNDE ESRAR SATIŞI!

Samsun’da bir ilköğretim okulu kantinini çalıştıran 35 yaşındaki Murat Ö. uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Kantinde yapılan aramada kutu içine gizlenen 750 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Bürosu ekipleri, İlkadım İlçesi’nde Derebahçe İlköğretim Okulu’nun kantinini 1 yıldır işleten evli ve 1 çocuk babası Murat Ö.’nün esrar sattığı ihbarını aldı.

Alınan ihbar üzerine dün okulun kantinine baskın düzenleyen polis kantin içinde arama yaptı. Yapılan aramada karton kutunun içine gizlenmiş 750 gram esrar ele geçirildi. Murat Ö.’nün okul kantinini üs olarak kullandığı, öğrencilere uyuşturucu satmadığı ancak okul kantinine gelen yetişkin müşterilerine esrar sattığı iddia edildi.

Gözaltına alınan Murat Ö.’nün tehdit ve hakaret suçlarından sabıkalı olduğu belirlendi. Murat Ö. ifadesinde, “Ben içiciyim. Bulunan esrarı da kendim içmek için aldım. Okul kantini güvenli diye burada sakladım” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet