Samsung yeni özellikleriyle fark yaratacak

Samsung’un Galaxy A8 serisinin tanıtım öncesi ortaya çıkan özellikleri büyük merak uyandırmaya devam ediyor. Yeni sızdırılan bilgiye göre Galaxy A8 modelinde yer alacak kamera ekrana gömülü olacak.

Samsung yeni özellikleriyle fark yaratacak
Shiftdelete’te yer alan habere göre ekrana gömülü kamera ile gelecek olan Galaxy A8s hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bugün yapılan sızıntı ile birlikte Galaxy A8smodelinde yer alacak olan ekrana gömülü kameranın nasıl görüneceği ortaya çıktı.

Galaxy A8s ekrana gömülü kamera tasarımı nasıl olacak?

Ekrana gömülü kamera ile gelecek olanGalaxy A8s modeline ait olduğu iddia edilen ekran koruyucusu, telefonun ekran tasarımının nasıl olacağını gözler önüne serdi.

Bildiğiniz üzere Samsung önümüzdeki yıllarda piyasaya süreceği akıllı telefonlarında birçok önemli teknolojiyi ekranın altına gömmeyi planlıyor.

Samsung’un bu planı dahilinde piyasaya sürmeyi hedeflediği ilk akıllı telefon ise Galaxy A8s olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan A serisinin yeni üyesi, Samsung adına yeni bir devrim başlangıcı olacak.

Bugün paylaşılan görselde bunu kanıtlıyor diyebiliriz. Ekran koruyucusuna göre A8s’in önünde sadece kamera sensörü için ayrılmış bir yerin olduğunu görmekteyiz. Bunun haricinde ise sensörler için ayrılmış bir alanın olmadığı da oldukça dikkat çekiyor.

Samsung yeni özellikleriyle fark yaratacak

Galaxy A8s özellikleri nasıl olacak?

Zaten Samsung’un, 2019 ve 2020 yıllarında çıkaracağı akıllı telefonlarda önemli birçok özelliği ekranın altına gömerek, ekran kasa oranını en üst seviyelere planladığı zaten biliyoruz. Bunun kanıtı olarak öne sürülen model, dikkat çeken teknik donanımıyla da ön plana çıkmayı başarıyor.

10 nm üretim süreci ile üretilen Snapdragon 710 işlemcisinden gücünü alan akıllı telefona, grafik tarafında gerekli olan gücü ise Adreno 616 GPU veriyor.

Yeni telefondaki işlemciye ise 6 GB RAM eşlik edeceği de etkinlik sırasında belirtildi. 3000mAh boyutundaki bir bataryadan gücünü alacağı da netleşen A8s,ile ilgili tüm bilinenlerin şimdilik bunlarla sınırlı olduğunu belirtelim.

Henüz telefonun ne zaman tanıtılacağı hakkında yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak tasarımı ve özellikleriyle heyecan uyandıran model için en kısa süre içerinde bir etkinlik düzenleneceği son paylaşılan raporlar ile birlikte ön görülüyor...