Sanatçı dostlarından Deniz'e moral konseri!

Müzik dünyasının meşhur isimleri, hapishanede cezasının geri kalanını çeken meslektaşları Deniz Seki için seferber oldu. Bir bir şarkıcıyı ziyaret eden ünlü isimler bir de moral konseri verecek.

Sanatçı dostlarından Deniz'e moral konseri!
Star Gazete'den Seda Çakmak'ın haberine göre uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasının geri kalan bölümü için ikinci kez cezaevine giren Deniz Seki için meslektaşları seferber oldu. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen’in Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda gizlice ziyaret ettiği Seki’ye önceki gün de Tülay Özer, Baha Boduroğlu ve Huri Sapan gitti. Yaklaşık 1 saat cezaevinde kalan sanatçılar, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı.

- Tülay Özer: Deniz bizi görünce çok duygulandı. Birikimiyle, kalitesiyle oradan bambaşka bir kişilikle yeniden doğacak.

- Baha Boduroğlu: Kim ne derse desin cezaevindeki birinin morali çöküktür. Ben de bunu gördüm, üzüldüm. Deniz dostumuz, kardeşimiz, camiamızın sevilen bir insanı. Sürekli destek vermeye devam edeceğiz.

- Huri Sapan: Bize rahatsızlığından dolayı ameliyat olacağını söyledi. Onu çok zayıflamış buldum. Ona elimizden geldiğince moral vermeye çalıştık. Cezaevinde onun için bir moral konseri tertipleyeceğiz.