Sanayicinin oğlu kokain partisinde öldü!

Ispartalı sanayici İsrafil Demirel’in 24 yaşındaki oğlu Osman Olga Demirel, KKTC’de kullandığı kokain nedeniyle yaşamını yitirdi, arkadaşı ise komada

Sanayicinin oğlu kokain partisinde öldü!
Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre KKTC’de Gazimağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören ikisi kız dört öğrenci, Osman Olga Demirel’in evinde bir araya geldi.

Osman Olga Demirel, Ömer Oğuz Keser ve kız arkadaşları sabah saatlerine kadar içki içip, sohbet etti. Sabaha karşı Osman Olga, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek odasına uyumaya gitti.

İlerleyen saatlerde Keser de fenalaştı. Bunun üzerine iki kız ambulans çağırdı. Sağlık görevlileri, eve geldiklerinde kızların uyarısı ile rahatsızlanıp uyumaya giden Osman Olga’yı da kontrol etmek istedi.

Ancak gencin öldüğünü tespit etti. Komaya giren Keser ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Keser’in şuurunun tamamen kapalı olduğu, hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Polisin evde yaptığı incelemede ise üzerinde kokain kalıntıları bulunan banknotlar ile üzerinde uyuşturucu kalıntıları olan sehpaya polis tarafından el konuldu.

Polise ifade veren kız öğrencilerin Demirel ile Keser’i uyuşturucu kullanırken gördüklerini söyledikleri öğrenildi.