Sandal çifti Sırp basınına ateş püskürdü!

Emina Sandal, ülkesi Sırbistan’da yayınlanan bir derginin, ‘Eşiyle arası açık olan Emina, eski sevgilisi Marko Miskoviç’e döndü’ haberine tepki gösterdi: “Avukatımla yıllardır bu tarz haberler için uğraşıyoruz. Amaç, yeni çıkacak albümümü baltalamak.”

Sandal çifti Sırp basınına ateş püskürdü!
Sabah Gazetesi'nden Yüksel Yavuz'un haberine göre geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal ile ayrılacakları konuşulan Emina Sandal'ı Sırp basını manşet yapmış, 'Emina, eski aşkı Marko Miskoviç'e geri döndü!' demişti.

Emina Sandal, önceki gün hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Sırp basınındaki birkaç gazetenin skandal haberler yapmak için bu yalanlara başvurduğunu belirten Emine Sandal şöyle konuştu:

"Avukatımla yıllardır bu tarz haberler için uğraşıyoruz. Fakat sonuca ulaşamıyoruz. Şu an yeni bir albüm çıkarmak için çalışıyorum. Bu tarz haberleri, galiba yeni çıkacak albümümün kötü tanıtımı için yapmaya çalışıyorlar."

Emina Sandal hakkındaki bomba iddiaya Mustafa Sandal'dan yanıt!

Çıkan haberlerin ardından Mustafa Sandal ise "Sırp basınında çıkan bu haber tamamen yalan bir haberdir ve gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Sırp basını asparagas bir haber yapmıştır." açıklamasını yaptı.