Şanlıurfa'daki okulda silahlar patladı!..

Okulda silahların kullanıldığı kavga sırasında panik ve korku içerisinde kaçan öğrenciler ve öğretmenler, okulun yan tarafındaki anasınıfı binasına sığındı. Öğretmenler “Abiler oyun oynadı” diyerek öğrencileri sakinleştirmeye çalıştı.

Şanlıurfa'daki okulda silahlar patladı!..
İHA'nın haberine göre Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları için iki kırsal mahallenin çocukları okulun bahçesinde etkinlik düzenledi. Velilerin de davet edildiği etkinlikte karşılaşan hasım iki aile kavga etmeye başladı.

ÖĞRENCİLER BÜYÜK KORKU YAŞADI

Taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgada köy korucusu olduğu iddia edilen bir kişi havaya ateş açarken öğrenciler ve öğretmenler büyük korku ve panik yaşadı. Kavganın ortasında kalan minik öğrenciler, canlarını yan taraftaki anasınıfı binasına girerek kurtardı.

JANDARMA BİBER GAZI KULLANDI

Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ekibi ile ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kavga eden grupları ayırmak için yoğun çaba harcadı. Kavga etmeye devam eden taraflar jandarma tarafından biber gazı sıkılarak dağıtıldı. Kavgada yaralanan 3 kişi ile biber gazından etkilenenlere olay yerinde müdahale edildi.

ANAOKULU ÖGRENCİLERİNE TESELLİ: "ABİLER OYUN OYNADI"

Olaylar yatıştıktan sonra anasınıfı binasına sığınan öğrenciler ise öğretmenleri tarafından çıkarılarak okulun ana binasına götürüldü. Öğretmenler, tek sıra halinde okula götürdükleri öğrencileri “Sadece oyun oynadılar, abiler gitti, bir şey olmadı, sadece küçük bir oyundu, beraber oynadınız” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan olay sonrası, etkinlik iptal edildi.