Sarhoş Ayşe Hatun Önal olay çıkardı!

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, kendi kullandığı araçla trafik kontrolüne girince olanlar oldu. 167 promil alkollü çıkan şarkıcı, polislere zor anlar yaşattı. Şarkıcının ehliyetine el konuldu.

Sarhoş Ayşe Hatun Önal olay çıkardı!
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre 'Olay' adını verdiği yeni şarkısı ile adından söz ettiren Ayşe Hatun Önal, önceki gece trafik çevirmesinde olay çıkardı. 04:30'da Ortaköy'de yapılan rutin kontrole takılan şarkıcı, görevli memurların ısrarlarına rağmen alkol metreyi üflemedi.

167 Promil alkol çıktı

Bir anda gazetecileri karşısında görünce çılgına dönen Önal, “Siz nereden çıktınız, s... gidin” diyerek bağırdı. Polis memurlarının ısrarı sonrası cihazı üfleyen şarkıcı, 167 promil alkollü çıktı.

Ehliyetine 6 ay süre ile el konulan şarkıcı, 876 TL'de ceza yedi. Yasalara göre 100 promil üstü çıktığı için karakola götürülmek istenen Önal, bu istek karşısında da zorluk çıkardı. Görevli polis memurlarının araca bindirerek karakola götürmek istediği Ayşe Hatun Önal, kendi aracı ile gitmek istedi.

Polislerden şikayetçi

Arnavutköy'deki polis karakoluna götürülen şarkıcı, yasal sınırın üzerine çıktığı için ifade verdi. Aldığı alkolün etkisi ile karakolda da zorluk çıkartan şarkıcı, ehliyetini alan polis memurundan da gazetecileri çağırdığı iddiası ile şikayetçi olacağını söyledi. Kanunen suç işleyen ve bununla yetinmeyen Önal, karakola avukatını çağırdı. Karakol içinde yaptığı çılgınlıklar bitmeyen Ayşe Hatun Önal, saat 05:30'da ayrılmak isteyince yine olay çıkardı.

Arka koltukta kaçtı

Gazetecilerin görüntü almasını istemeyen şarkıcı, görevli memurlardan yardım istedi. Land Rover marka aracını arkadaşlarının yardımı ile karakolun arkasına çağıran şarkıcı, buradan binerek çıkış yaptı. Arabasının arkasına yatan Önal, görüntü vermeyerek evinin yolunu tuttu.  

Sarhoş Ayşe Hatun Önal olay çıkardı!

Sarhoş Ayşe Hatun Önal olay çıkardı! - Resim : 2

Sarhoş Ayşe Hatun Önal olay çıkardı! - Resim : 3

Sarhoş Ayşe Hatun Önal olay çıkardı! - Resim : 4