Sarımsakla gelen güç!..

Birçok kişinin sorunu olan iktidarsızlığa sarımsak kürü çare oluyor. İncir ve ceviz de afrodizyak etkisiyle çiftlere mutluluk katıyor.

Sarımsakla gelen güç!..
Takvim'de yer alan habere göre genellikle psikolojik nedenlerle ortaya çıkan ancak bazı ilaçların yan etkisi ve rahatsızlıkların neden olduğu iktidarsızlık, birçok çiftin ortak problemi olarak karşımıza çıkıyor. Uzmanlar çarenin doğal yaşamda olduğunu belirterek kürlerin yardımcı olabileceğini aktarıyor. İşte o kürlerden bazıları:

SARIMSAK: Bir litre suyun içine 4 diş ince kıyılmış sarımsak, bir tatlı kaşığı soğan ve bir yemek kaşığı nane katın. Kaynattıktan sonra süzün. Yatmadan bir saat önce bir fincan için.

İNCİR: Bir miktar kuru inciri, süzme balla dövün. Macun haline getirin. Yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyin.

CEVİZ: Aynı oranda toz haline getirilmiş ceviz ve toz şekeri günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere birer çorba kaşığı yiyin.

HİNDİSTAN CEVİZİ: Bir miktar rendelenmiş Hindistan cevizi ve süzme balı beraber döverek macun yapın ve akşamları yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyin.

KARANFİL: Bir havanın içine bir avuç badem içi ve bir tatlı kaşığı karanfil katıp iyice dövün. Daha sonra bir çay bardağı süzme bal ilave edin. Günde iki kez, sabah-akşam bir tatlı kaşığı yiyin...