Şarkıcı Ayshe yıllar sonra itiraf etti!

Bir dönem Sinan Akçıl’la yaşadığı aşkla gündeme gelen genç şarkıcı ve oyuncu Ayshe, Sinan Akçıl’la bir araya gelmelerinin proje olduğunu açıkladı. Ayshe, “Ebru Şallı kıskanınca iş de yattı” diye konuştu.

Şarkıcı Ayshe yıllar sonra itiraf etti!
Sözcü'den Edda Sönmez'e konuşan şarkıcı Ayshe, bir dönem adının birlikte anıldığı Sinan Akçıl ile ilgili ilk kez bazı itiraflarda bulundu.

İşte röportajdan o bölümler...

Ebru beni kıskandı

Bir süre Sinan Akçıl'la ilişkinizle gündeme gelmiştiniz. Hâlâ görüşüyor musunuz?


O çalkantılı dönemden sonra Sinan'la hiç karşılaşmadık. Fakat Sinan'la düşman değilim; biz birlikte iş yapacaktık olmadı. Aramızda sadece iş ilişkisi vardı. Ebru ise bizi çok kıskandı. Aynı şirketteydik ve bizi patronumuz bir araya getirdi ama o iş olmadı.

Madem aranızda iş ilişkisi vardı, neden o dönem bir televizyon programına bağlanıp aşkla ilgili açıklamalar yaptınız?

Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü ailem çok etkileniyor. Yaşandı, bitti ve kapandı. Artık önüme bakmak istiyorum…

Sinan Akçıl için, “Benim için Ebru'nun evini terk etti” gibi bir açıklamanız var. Bu aşkın bitmesinde varlığınızın etkili olduğu anlamını çıkarabilir miyiz?

Maalesef adım böyle bir olayda geçti ama geçmişle ilgili hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Geçen sene Ebru'yla ilgili böyle bir açıklamam vardı. Fakat yaptığım her hatadan ders çıkarıyorum. Bu olaylarla anılmak hoş olmuyor; sonuçta benim de bir ailem var gazete okuyan, sosyal medyayı takip eden.