Şarkıcı Emrah'tan usta tiyatrocuya ağır sözler!

Kısa bir süre sonra kadrosunda olduğu "Aşk ve Mavi" dizisinden ayrılacağı iddia edilen şarkıcı Emrah, sosyal medya hesabından usta tiyatro sanatçısı Cihat Tamer hakkında şok ifadeler kullandı.

Şarkıcı Emrah'tan usta tiyatrocuya ağır sözler!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre şarkıcı Emrah, yılların tiyatro sanatçısı Cihat Tamer’in kendisi hakkında ”Oyunculukla alakası yok” demesine çok sinirlendi.

Tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı uzun bir paylaşımla gösteren ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

“Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı aslında… Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhatap olmadım… Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş. Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz… Yazık aslında üzüldüm de durumuna… Tabii evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek… Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun… Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır.”

Şarkıcı Emrah'tan usta tiyatrocuya ağır sözler!