Şarkıcı Haluk Levent hakkında şok iddialar!..

Haluk Levent ve 5 arkadaşı hakkında, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde bir dairenin tapusunu bedel ödemeden devraldıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Şarkıcı Haluk Levent hakkında şok iddialar!..

Haluk Levent hakkında daha önce de, Antalya’da restoran sahibi Yılmaz Solma’yı 1 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle de dava açılmıştı. 

Harita mühendisi Halis Şahan, Kaş Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, şarkıcı Haluk Levent ile çalıştığı 5 kişinin, bedel ödemeden ve silah tehdidiyle kendisine ait dairenin tapusunu devraldıklarını iddia etti.

Evli ve iki çocuk babası Şahan suç duyurusu dilekçesinde, 2007’de Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine konser vermek için Kaş’a gelen Levent ve menajeri Ünal A. ile birlikte çalıştığı Alper Ç., Alaattin A., Fahrettin A. ve Aziz Ç.’nin ilçe merkezindeki dairesini satın almak için bağlantı kurduğunu, 100 bin TL’ye anlaştıklarını ancak bu bedelin ödenmemesi üzerine satıştan vazgeçtiğini belirtti. Tapu devrini yapmaması üzerine Haluk Levent ile birlikte çalışan Aziz Ç. , Fahrettin A. ve Alaeddin A.’nın tabancayla ölüm tehdidinde bulunarak kendini Kaş Tapu Müdürlüğü’ne götürdüğünü iddia eden Şahan, tehditle ve şarkıcı Haluk Levent’in isteği üzerine tapuyu Alper Ç.’ye devrettiğini öne sürdü. Kendisine tapu devri bedelinin Haluk Levent tarafından ödeneceğinin söylendiğini, ancak dairesinin parasını alamadığını öne süren Şahan, Levent ve birlikte hareket ettiği 5 kişi hakkında suç duyusunda bulundu. Şahan, “Aynı şüphelilerin Antalya ve İstanbul’da da dolandırıcılık yaptıklarını öğrendim. Sanatçı kimliğiyle güven sağlayıp milletin arazisini, dairesini alıyorlar” dedi.

İSTANBUL’DAKİ ADRESİNE YAZI GÖNDERİLDİ

Kaş Cumhuriyet Savcısı Metin Özyurt, ‘dolandırıcılık’ ve ‘tehdit’ iddialarıyla ilgili Haluk Levent ve adamlarının ifadesinin alınması için harekete geçti. Savcılık, Haluk Levent’in adresine ifade vermesi için talimat yazısı gönderdi.

Daha önce de ‘karşılıksız çek’ suçlamasıyla cezaevinde yatan 42 yaşındaki Haluk Levent hakkında, Antalya’da restoran sahibi Yılmaz Solma’yı 1 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle de geçen günlerde dava açılmış, iddianamede Haluk Levent hakkında Antalya’da 2008 yılına ait 3 ve bu yıla ait 1 soruşturma dosyası daha olduğuna dikkat çekilmişti.

Hürriyet