Şarkıcıların ekran sevdası hortladı!

Erkek şarkıcıların çoğunluğu tercihini oyunculuktan yana kullanırken, kadınlar müzik programlarında jüri olmayı seçti. Nedeni ise kadın şarkıcıların yoğun sahne programları.

Şarkıcıların ekran sevdası hortladı!
Bugün'de yer alan habere göre 90’lı yılların modası şarkıcıların ekran merakı günümüzde yeniden kendini göstermeye başladı. Özcan Deniz, Emrah, Emre Altuğ, Gökhan Keser ve Burak Kut yeni sezonda dizileriyle yine kendilerinden söz ettirecek.

EMRAH İLK SIRADA

Bölüm başı 96 bin lira alan Özcan Deniz reyting rekorları kıran dizisiyle yeni sezonda da ekranda olacak.

Bir dönem dizileri en çok izlenen isimlerden Emrah, bölüm başı 120 bin liraya uzun bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçecek. Burak Kut, Emre Altuğ ve Gökhan Keser de yeni dizileriyle hayranlarının karşısına çıkacak.

SİBEL CAN VE HADİSE ZİRVEDE

Ka­dın şar­kı­cı­la­rın ekran tercihi müzik yarışmalarındaki jüri koltukları oldu. Za­man za­man haf­ta­da 3-4 sah­ne prog­ra­mı ya­pan bu isim­ler, ça­lış­ma sa­at­le­ri­nin ra­hat­lı­ğın­dan do­la­yı jü­ri ol­ma­yı ter­cih edi­yor.

Böy­le­ce be­yaz­cam­da da hay­ran­la­rın­dan uzak kal­mı­yor. Se­si Çok Gü­zel ya­rış­ma­sın­dan Si­bel Can bö­lüm ba­şı 110 bin, Ser­tab Ere­ner ise 30 bin li­ra ka­za­ndı.

O Ses Tür­ki­ye'nin de­ğiş­me­yen jü­ri­si Ha­di­se haf­ta­da 75 bin li­ra ka­za­nır­ken, Ben­gü bö­lüm ba­şı 20 bin li­ra alı­yor.