Sarp Levendoğlu: "Metroseksüel değilim"

"Nereden Nereye" filmiyle beyazperdede boy gösterecek olan Sarp Levendoğlu samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu, “Makyaj sevmem, kaş aldırmam, kesinlikle metroseksüel değilim” dedi.

Sarp Levendoğlu: "Metroseksüel değilim"
Vatan'da yer alan habere göre Emre Saygı’nın Youtube’dan canlı yayınlanan interaktif talk show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Sarp Levendoğlu oldu. ‘Nereden Nereye’ adlı komedi filmiyle seyirciyle buluşan Levendoğlu, oyuncu olmasaydı aşçı olmayı çok istediğini söyledi ve ekledi “Oyuncu olmasam kesinlikle aşçı olurdum. Dolma da sarabiliyorum, döner de takabiliyorum. Yemek olarak en çok döneri seviyorum. Bence döner insanlara bir armağandır” şeklinde konuştu.

30 yaşından sonra bazı olayları tecrübe ettiğini ve olgun karşıladığını söyleyen Levendoğlu, “30 yaşından sonra insan hayatı tecrübe ediyor ama büyük bir ermişlik olmuyor. Daha sakin ve olgun karşılıyorsun kabulleniyorsun bazı olayları” dedi.

Makyaj yaptırmayı sevmediğini, temiz ve titiz biri olduğu için çok duş aldığını söyleyen oyuncu, “Sette makyaj yaptırmayı sevmiyorum. Kaş aldırmıyorum. Kesinlikle metroseksüel değilim. Temiz ve titiz olmayı seviyorum. Sürekli duş alıyorum ve parfümleri çok seviyorum” diye konuştu.