Saruhan Hünel yeni bir aşka yelken açtı!

Son günlerde sevgilisi Edda Sönmez'i darp ettiği iddiasıyla gündemden düşmeyen oyuncu Saruhan Hünel'in sürpriz bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

Saruhan Hünel yeni bir aşka yelken açtı!
Sabah'ta yer alan Ayaklı Gazete'den Emre Çevik'in haberine göre gazeteci sevgilisi Edda Sönmez'i darp ettiği iddia edilen, çeşitli mecralar tarafından da çok kınanan oyuncu Saruhan Hünel'in, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Metin Aşık'ın kızı sosyetik güzel Eda Aşık ile aşk yaşadığı konuşuluyor.

Eda Aşık'ın abisi Murat Aşık ile çok iyi arkadaş olan Hünel, bu olayı Murat Aşık'tan bile gizli tutuyor. Saruhan Hünel Instagram hesabından Murat Aşık'ı takip etmezken, gizli aşkı Eda Aşık'ın bütün gönderilerini beğenmeyi eksik etmiyor.

Saruhan Hünel'e kör kütük aşık olan Eda Aşık'ın, Edda Sönmez'in darp davasında bizzat kendi avukatı Burak Avcı'yı Hünel'e tahsis etmesi ve sosyal medya paylaşımlarında Hünel'i ima ederek savunması da ilişkiye başka bir boyut kazandırıyor.

Bu ilişkiyi Eda Aşık'ın babası Metin Aşık'ın ve abisi Murat Aşık'ın duyması durumunda nasıl bir tepki verecekleri şimdiden merak konusu olmaya başladı...