Şaşırtan ‘Karım şiddet uyguluyor’ davası!...

İzmir'in Çeşme ilçesinde oturan R.D., geçen yıl mart ayında H.N.D. ile evlendi. Evliliklerinin ilk gününden beri sorun yaşadıklarını, eşinin sürekli kendisine şiddet uyguladığını ileri süren R.D., geçen Ocak ayında boşanma davası açtı.

Şaşırtan ‘Karım şiddet uyguluyor’ davası!..
DAYAK VE TIRMALAMA

Yeni Asır'ın haberine göre
R.D., eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını, dövdüğünü, yüzünü tırmaladığını, testislerini sıkıp bağırttığını öne sürdü. Eşinin bir gece kahve ve çay yapmayı reddedip tartışma çıkardığını, kendisini bir odaya kilitlediğini ileri süren R.D., yaşadıklarına yakın çevresinin de tanık olduğunu söyledi. R.D., eşinin bu davranışlarından dolayı hastanede tedavi gördüğünü de belirtti.

TAZMİNAT TALEBİ

R.D. için evliliğin çekilmez bir hal aldığını belirten avukat Polat, çiftin boşanmalarına, H.N.D.'nin müvekkiline 300 bin TL tazminat ödemesine karar verilmesini istedi. Suçlamaları kabul etmeyen H.N.D., eşinin hazırladığı yemekleri yemediğini, çayını içmediğini ve hemen uyuduğunu ileri sürdü. H.N.D. hakkında basit yaralama suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.