Sebahat Tuncel Malatya'da trafik kazası geçirdi!

Eski HDP Milletvekili Sebahat Tuncel Malatya’da trafik kazası geçirdi. Sebahat Tuncel'in kazada kolu kırıldı.

Sebahat Tuncel Malatya'da trafik kazası geçirdi!
Milliyet'in haberine göre iki aracın çarpıştığı kazada aralarında Tuncel’in de olduğu 3 kişi yaralandı. 112 acil servis ekipleri tarafından Hastaneye kaldırırlan Tuncel’in kolunda kırık olduğu tespit edildi. Tuncel yapılan müdahalenin ardından hastaneden taburcu edildi.

Malatya yönüne giden Sebahat Tuncel’in kuzeni Baran Tuncel’in kullandığı otomobil, Malatya-Sivas karayolunun Altay Kışlası mevkisinde mıcıra girerek, karşı istikametten gelen Selçuk Erbaş (31) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan eski Milletvekili Tuncel, babası Fahrettin ve sürücüler ile Songül (28) ve Süleyman Erbaş (3), 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağ kolunda kırık oluşan Tuncel, müdahalenin ardından babasıyla taburcu edildi.

Tuncel, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Akçadağ ilçesindeki Kürecik Mahallesi’de düzenlenen Kürecik Festivali’nden döndüklerini belirterek, “Araç mıcıra kapıldı. Bizimle karşı araçtan da 3 kişi yaralandı. Neyse ki bayram gününde kimseye önemli bir şey olmadı” diye konuştu.