Seçkin Piriler: "Eşim çok iyi bir insandır"

Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze ile boşanmayı konuşmadıklarını söyledi: "İçimde yangınlar var. Çocuklarım için doğru olanı yapmak istiyorum. Bir gün boşanabiliriz de, bizi el ele de görebilirsiniz..."

Seçkin Piriler: "Eşim çok iyi bir insandır"
Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın röportajı...

Son zamanlarda eşinizle yaşadıklarınız gündemde. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Gerçekten çok üzgünüm, şoktayım. Böyle bir şeyin başıma geldiğine hâlâ inanmıyorum. İlk öğrendiğim günü yaşıyorum hâlâ; ilk günkü gibi hissediyorum. Henüz alınmış net bir kararımız yok. 10 sene büyük bir aşk yaşadık. Şu anda ben de, o da avukata gidemiyoruz. Ne olacağımız belli değil. Her gün fikir değiştiriyorum. Bir günde boşanmaya karar verebilirim de, her şey düzelir bizi el ele görebilirsiniz de. Sonu ne olacak bilmiyorum.

Bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok karışık duygular içindeyim. Ani karar veremiyorum çünkü iki kişi değiliz; çocuklarımız var. Hakan ve Volkan çok ufaklar. Tek başına çocuk büyütmek çok zor. Acı bir şey; keşke bunu yaşamasaydık. Allah kimsenin başına vermesin. Her şey çok göz önünde oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum; kafam çok karışık.

Eşinizle boşanma üzerine konuştunuz mu?
Hayır, hiç konuşmadık. Konuşacağımız zaman araya hep bir şeyler girdi. Biz de zamana bıraktık. Doğru karar vermek istiyorum, hata yapmak istemiyorum. İçimde yangınlar var. Hayırlısı olsun.

RÖPORTAJIN TAMAMINI CURCUNAMEDYA.COM'DAN OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!...
Konular Röportaj