Seçkin Piriler'den aşk haberine çok sert tepki!

Seçkin Piriler, bir gazetede hakkında çıkan habere sert tepki gösterdi.

Seçkin Piriler'den aşk haberine çok sert tepki!
Sözcü'de yer alan habere göre eşi Kaan Tangöze’nin kendisini Kıvılcım Ural ile aldatmasının ardından ayrılık kararı alan Seçkin Piriler hakkında hemen her gün yeni bir haber çıkıyor. Bu haberler hakkında tepkisini göstermekten geri durmayan Seçkin Piriler özellikle hakkında çıkarılan aşk haberlerine sert tepki gösteriyor.

Geçen gün Kaan Tangöze’nin arkadaşı Levent Özer ile birlikte samimi bir şekilde görüntülendiği yönünde çıkan haberlere, Piriler bir tv programına telefonla bağlanarak yanıt verdi.

İşte Seçkin Piriler’in hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili açıklamalarından öne çıkanlar:

“Bu haberleri beni özellikle rencide etmek için yapıyorlar. Ben aldatma konusunu tamamen kapatmaya çalışıyorum, gelecekte ne olacağını da bilmiyorum, tek bildiğim hakkımda yapılan bu haberleri gördükçe ruh sağlığımın bozulduğu. Psikoloğa gidiyorum ve o haberlere bakmamı bile yasakladı ancak ben elimde olmadan bakıyorum. İnsanları sağ duyuya davet ediyorum. Benimle ilgili böyle haberler yapanları da Allah'a havale ediyorum. Araştırma yapma gereği bile duymamışlar aynı adamlar bile değil. Kaan beni on yıldır tanıyor, hayatıma biri girse ona söylerim yanımdaki kişi sevgilim değil oyuncu koçum. Bir süredir tek kişilik bir tiyatro oyunu için çalışıyorum ve o kişi de bana oyuncu koçluğu yapıyor. Gazetede hakkımda yapılan haberlere bakınca beni olmadığım biri gibi yansıtmaya çalıştıklarını görüyorum, kendimi magazinde görmekten sıkıldım. Bu haberler hakkında da tazminat davası açacağım beni sürekli birileriyle yakıştırmaya çalışıyorlar… Benim bir çocuğum var. Kaan ve Kıvılcım’ı bu saatten sonra kendi hallerine bıraktım. Şimdiden sonra geri dönse bile onu kabul eder miyim bilmiyorum. Herhalde etmezdim çünkü onun yüzünden çok kötü günler geçirdim bana böylesi kötü bir hayat yaşatmış birini de çocuklarımın babası olması dışında hayatımda istemiyorum."

SEÇKİN PİRİLER SOSYAL MEDYA HESABINDAN YANIT VERDİ

Haberin çıkmasının ardından konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Piriler şunları yazmış:

“Bu efsane saçma sapan yalan dolan haberden dolayı haberi yapan basın mensubu arkadaşları tebrik ediyorum. Öncelikle yayınladığınız fotoğrafa bir kez bakmış olsaydınız yanımdaki oyuncu koçum Erman Bey ile Levent Özer in birbirine hiç benzememesine rağmen aynı kişi olarak yazmış olduğunuzu fark edersiniz. Bir diğer ilginç nokta ise öpüşme ve dans iddiası. Ortada ispat edebileceğiniz bir belge yokken kafanıza göre iddialarda bulunmak nasıl bir talihsizliktir böyle. Ee o zaman haberi yapan bilip bilmeden yayınlayan insanlar için ben de olur olmadık iddialarda bulunayım. Bakalım nasıl oluyor yalana maruz kalmak. Ne hissedeceksiniz. Nedir bu magazinin beni suçlu gibi takip edip her defasında boş haber yazıp durması. Bir tek şey soracağım ‘Amacımız ne?'

Seçkin Piriler'den aşk haberine çok sert tepki!