Seçkin Piriler'den beddua gibi satırlar!

Şarkıcı Kaan Tangöze ile 2016 yılında resmi olarak yollarını ayıran model Seçkin Piriler'in çocuklarına kötü davrandığı hatta büyük oğlu Hakan'ı geçtiğimiz günlerde evden gönderdiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Seçkin Piriler'den beddua gibi satırlar!
Sözcü'de yer alan habere göre hakkında çıkan haberleri sert bir dille yalanlayan ve avukatı aracılığıyla bu suçlamaların takipçisi olacağını söyleyen Seçkin Piriler aynı zamanda kendisine sosyal medya hesabından isim vermeden yüklenen Kıvılcım Ural’a da göndermede bulunmuş ve kendisinin de açıklayacağı şeyler olduğunu duyurmuştu.

SEÇKİN’DEN TEŞEKKÜR

Kısa bir süre önce sunuculuğunu yaptığı programdan ayrılan ve hemen ardından da çocukları üzerinden bu tarz bir suçlamaya maruz kalan Seçkin Piriler, şarkıcı Kaan Tangöze ile olan evliliğinden dünyaya gelen çocukları Hakan ve Volkan’ın fotoğrafını paylaşarak kendisine bu süreçte destek veren takipçilerine teşekkür etti. İşte Seçkin Piriler’in o satırları: “Bizim ailemize sevgimize iftira atanlar cayır cayır yansınlar. Burada beni anlamış duygularımı hissetmiş herkesin paylaştığı güzel yorumlar için kalbimi ve beni tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten sevilmek çok güzel bir duygu.”