Seda Sayan hakkında RTÜK'e şikayet yağıyor!

Seda Sayan, programında konuk ettiği eski manken Ece Gürsel’e “Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya” dedi. Sosyal medya ayaklandı. RTÜK’e şikayet telefonları yağdı.

Seda Sayan hakkında RTÜK'e şikayet yağıyor!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Seda Sayan'ın kendi adını taşıyan programında manken Ece Gürsel'e sarf ettiği "Sperm bankasına ne gerek var. İnşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sır ım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?" sözleri kamuoyunun büyük tepkisini çekti.

SEDA SAYAN'DAN SKANDAL SÖZLER (VİDEO)

RTÜK şikayet yağmuruna tutularak 500 den fazla şikayet iletildi. RTÜK'ün konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. Takvim'e konuşan İnşaat İşçileri Sendikası yetkilisi, "İnşaat işçilerini damızlık olarak gören bu ahlaksızca yaklaşıma tepki gösteriyoruz" dedi.

SEDA SAYAN'DAN İNŞAAT İŞÇİLERİ ÖRGÜTLENME SEKRETERİNE YANIT!.. (VİDEO)

PROGRAM KALDIRILSIN

Evlerine ekmek götürebilmek için inşaatlarda sabahtan akşama kadar kışın soğukta, yazık sıcakta cefa çeken inşaat işçilerini damızlık zanneden Seda Sayan bu ülkeye hangi bedduanın bedelisin?

Seda Sayan seni hiç sevmedim bundan sonra da hiç sevmeyeceğim kesin. Sen ve senin gibi boş insanları sanatçı diye baş tacı yaptılar.

Alnının teriyle ekmek parasını kazanan insanlar hakkında kimse böyle aşağılayıcı şekilde konuşamaz.
Cehaletiyle, yapaylığıyla ve kendisinin "dobralık" diye taçlandırdığı fütursuz cüretiyle, bir Türk kadınının nasıl olmaması gerektiğinin en iyi örneği Seda Sayan.