Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ‘İyilik Kampı’nda

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, Kuzguncuk Bostanı’nda düzenlenen ‘İyilik Kampı’na oğulları Can’la katılarak destek verdi.

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı ‘İyilik Kampı’nda
Milliyet'te yer alan habere göre Kuzguncuk, Üsküdar Belediyesi’nin desteklediği, ‘Mutlu Şehir Anneleri’ ve ‘İyi ki Üsküdar Var Platformu’nun iş birliğinde hayata geçirilen ‘İyilik Kampı’na ev sahipliği yaptı. Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğe oyuncu Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı ve oğlu Can’la destek verdi. Güler yüzüyle dikkatleri üzerine çeken Avcı, geçtiğimiz sene yoğun tempoda çalıştığını, bu sezon ise henüz bir projeyle anlaşmadığını söyleyerek, fırsat buldukça sosyal sorumluluk projelerine destek vermekten mutlu olduğunun altını çizdi.

Büyük bir katılımın olduğu etkinlikte çocuklarıyla eğlenceli anlar yaşayan çift, standları tek tek dolaştı.

Avcı, “Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği’nin standını ve Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde yatanların el emeği ürünlerinin yer aldığı standları görünce çok duygulandım. Can çok küçük ve burada olanları anlamıyor ama yardıma ihtiyacı olan çocuklarla vakit geçirdiği zaman hayattan bir sürü şey öğreneceğini düşünüyorum. O yüzden de sosyal sorumluluk projelerine elimizden geldiğince ailece katılmaya çalışıyoruz” diye konuştu.