Şehit annesinin suyunu kestiler

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 1994 yılında Şırnak'ta şehit olan Ahmet Emirkaya'nın Aydın'ın Nazilli ilçesinde oturan annesinin evinin suyunu kesti.

Şehit annesinin suyunu kestiler
Yeni Asır'da yer alan habere göre Nazilli'nin Pirlibey mahallesinde yaşayan şehit annesi Fatma Emirkaya'nın geçtiğimiz günlerde evine giden Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, 3 bin liralık borcu nedeniyle yaşlı kadının evinin suyunu keserek su sayacını mühürledi.

OĞLUMU VATAN İÇİN VERDİM

Yaşanan olaya isyan eden Emirkaya, kendisinin şehit annesi olduğunun bilinmesine rağmen suyunun kesildiğini belirterek, "Kaç gündür evimde su yok. Ben tek başıma yaşayan bir insanım. Benim şehit annesi olduğumu bile bile suyumu kestiler. Bu yapılanları içime sindiremiyorum. Oğlunu bu vatana şehit veren bir insana bu reva görülmemeliydi. Çok üzüldüm" diye konuştu.

Çaresiz yaşlı kadının su borcunun, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Ülkü Ocakları Nazilli Başkanı Şükrü Ilgıt tarafından ödeneceği öğrenildi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Fatma Emirkaya'nın Nazilli'de bir yakınının yanında kaldığı, suyu kesilen evde yaşamadığı iddia edildi.