Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in pastadan heykeli büyük tepki çekti!

‘Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali’, İstanbul’daki Harbiye Askeri Müzesi’nde başladı. 15 Temmuz’da Ankara’da darbeci general Semih Terzi’yi öldürerek darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in pastadan heykeli büyük tepki çekti.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in pastadan heykeli büyük tepki çekti!
Posta'da yer alan habere göre Fio Organizasyon tarafından gerçekleştirilen festivalde, çikolata, pasta ve şekerleme firmaları yeni ürünlerini stantlarda tanıttı. Türkiye'nin çikolata ve pasta alanında kendini kanıtlamış şefleri ise tariflerini ve pasta sırlarını ziyaretçilerle paylaştı.

15 Temmuz'da Ankara'da darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in pastadan heykeli büyük tepki çekti.

Festivalde, ABD Başkanı Donald Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Formula 1 pilotu Michael Schumacher ve sanatçı Bob Marley'in pasta heykeli bulunuyor.

Festival hakkında bilgi veren organizatör Orhan Saatçioğlu, bu yıl ilk kez düzenlenen festivalde insanlara farklı tatlar sunmayı hedeflediklerini söyledi.    

Festivalde katılımcıların çikolata, pasta ve şekerlemeyle ilgili yeni ürünlerini tanıttıklarını belirten Saatçioğlu, 42 firmanın festivale katıldığını ifade etti.