Şehitlerimizi uğurluyoruz

BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi Hacılar Köyü yakınlarında teröristlerin yola döşediği bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan 8 polis memuru için Malatya'da tören düzenlendi.

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katıldığı törenin ardından, şehit cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

ADIYAMAN

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Murat Toprak'ın cenazesi, memleketi Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis memurunun cenazesi, Malatya'da düzenlenen törenin ardından helikopterle Adıyaman'a getirildi.
Cenaze daha sonra şehit polisin ailesinin yaşadığı Kahta ilçesine bağlı Narsırtı köyüne götürüldü. Yakınları, şehit polis memurunun cenazesinin baba evine getirilişi sırasında gözyaşı döktü.

Polis Memuru Toprak'ın cenazesi, köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından meslektaşlarının omuzunda köy mezarlığına götürüldü.

Bu esnada törene katılan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine slogan attı. Şehidin yakınları da cenazenin mezarlığa götürülüşü sırasında tabuta sarılarak ağladı.

Polis memuru Toprak'n cenazesi daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Mehmet Metiner ve Murtaza Yetiş, askeri erkan, kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bingöl -Erzurum karayolunda çevik kuvvet polislerini taşıyan minibüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada 8 polis memuru şehit olmuş, 9 polis memuru da yaralanmıştı.

İSTANBUL

Hakkari -Çukurca karayolu üzerinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan er Erhan Bulut'un ailesi taziyeleri kabul ediyor. Hakkari Çukurca Karayolu'na PKK'lılar tarafından döşenen mayının patlatılmasıyla şehit olan 4 askerden Komando Er Erhan Bulut'un Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Rüya Sokak Divriği Apartmanı'nda oturan ailesi, dün gelen acı haberle yıkıldı. Şehidin oturduğu apartman ile sokak ve caddeler Türk bayraklarıyla donatılırken, acılı şehit babası Cevdet Bulut, evinin önünde taziyeleri kabul etmeye devam ediyor.