6. Dünya Müzikal Koroları Festivali'ne Türk ekibi damga vurdu!

Çelik Kasapoğlu yönetimindeki Ladies & Gentlemen İstanbul ve Journey to Broadway Müzikal Toplulukları davet edildikleri 6. Dünya Müzikal Koroları Festivali'nde, güçlerini birleştirerek ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

Selanik'te büyük başarı!

Selanik’te düzenlenen festivalde, 7 ve 8 Mayıs gecelerinde gerçekleştirdikleri mükemmel performanslarla iki gece üst üste Seyirci Büyük Ödülü’nü alan ekip, sahne enerjileri ve sempatileriyle gönülleri fethetti.

6. Dünya Müzikal Koroları Festivali'ne Türk ekibi damga vurdu!

İki grubun da Müzik Direktörlüğü’nü yapan Çelik Kasapoğlu, “Yunan dostlarımızdan bu ödülü almak bizim için çok anlamlıydı” ifadelerinde bulundu.

6. Dünya Müzikal Koroları Festivali'ne Türk ekibi damga vurdu! - Resim : 2

Ladies & Gentlemen İstanbul, 2005 yılında Müzikalleri seven dinleyicileri ve bu özel müzik türüne gönül veren müzisyenleri bir araya getirmek amacı ile Çelik Kasapoğlu tarafından kurulmuştur. Bu yıl kuruluşunun 10. Yılını kutlayan ekip, her biri farklı mesleklerde olan ancak müzikallere gönül vermiş amatör ruhlu müzisyenlerden oluşmaktadır.

Journey To Broadway, İstanbul Devlet Opera ve Bale Solist Sanatçısı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü Öğretim Görevlisi Bergüzar Çelebi öğrencileri tarafından 2008 yılında kurulmuştur. Ekibin Müzik Direktörlüğünü Çelik Kasapoğlu yapmaktadır.

Ekip üyeleri arasında müzikal tiyatro eğitimlerinin yanında doktorluk, avukatlık, mühendislik gibi tamamen sanat dışı meslekleri icra eden üyeler de bulunmaktadır. 

6. Dünya Müzikal Koroları Festivali'ne Türk ekibi damga vurdu! - Resim : 3
6. Dünya Müzikal Koroları Festivali'ne Türk ekibi damga vurdu! - Resim : 4

Konular Müzik